Meny Stäng

Tallink Silja Line och nya skeppsviner

Annons

Ok, nu kör vi och nya event på G! Det är fredag och det är fint väder! Det här är kanon! Vi kommer idag när Helena har jobbat klart att mönstra på segelfartyget Gratia i Nynäshamn, och följa med runt skärgården och vi lägger till i Djurgården i Stockholm på söndag. Först ska jag berätta lite om Tallink Silja Line och nya skeppsviner. Häng med!

Tallink Silja Line och nya viner

De berättade att vart annat år så väljer Silja Tallink ut nya skeppsviner som ska finnas på deras fartyg. Det är allt från champagne, vita och röda. De får in ca 100 av bubbel, 100 vita och 100 röda. De sätter sig med 10 personer en hel helg utan etiketter och bara smakar av och ser vilket sort som kan passa in, utan att bli för dyrt men ändå med klass.

Tallink Silja Line och nya skeppsviner
Nu ska vi kolla
Tallink Silja Line och nya skeppsviner
Två vänner i branschen som smakar av

Lycka

Att få ett sådant här kontrakt är lycka. Leverantörerna var där och var väldigt stolta och fick presentera deras företag. Vi pratar om 1,2 miljoner flaskor på två år. Det var en härlig stämning och vi fick prova deras nya viner med goda snittar. Jag tycker att de har gjort bra val som skeppsviner. Det är inga 400 kronors viner utan mer vad som kan passa många till rätt prisklass.

Mat på Tallink Silja Line
Yummy vad gott!
Mat på Tallink Silja Line
Lite till tack!
Mat på Tallink Silja Line
Japp, jag tar mera!

Gratia

Jag lägger mer kameran på hyllan för att jag ska filma. Jag har nu 29 filmer på Youtube och det kommer bli mycket mer. Jag är inget proffs, men jag ska bli! Vi räknar med att ha en hel drös av filmer/foton från skärgården och fartyget i Stockholm, och vi rapporterar självklart. Jag tror också att Helena får coola ner lite!

Helena jobbar
Hur fan ska jag svara på det här? Två datorer?

Veckans höjdpunkter

När jag nu sitter och smuttar på ett glas rött, så är det ganska trevligt att se tillbaka på veckan som var. Röd måndag och vi fick vara tillsammans med sol. Tisdag och jag fick byta till sommardäck och sol.

Onsdag med presslunch på Operakällan med SCR och på kvällen kurs med Youtube Sweden och sol. Torsdag och skeppsviner och på kvällen möte med resebloggare och sol. Att bara byta till sommardäck är glädje för då vet vi vad som väntar.

Missade du förra Happy Friday? Läs Din dag på Happy Friday

Prenumerera på vårt nyhetsbrev