Meny Stäng

Vinn en helikoptertur över Stockholm

Annons
I samarbete med Upplevelsepresent.se

Förra helgen fick vi chansen att testa en helikoptertur över Stockholm, och vi säger bara Waow! Stockholm är en vacker stad och det blir bara ännu mer uppenbart när man ser det uppifrån. Det här kan vi verkligen rekommendera från Upplevelsepresent.se när du vill överraska någon med något speciellt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Spänd förväntan

Det var med spänd förväntan som vi åkte ut till Bromma flygfält för vår helikoptertur över Stockholm. När vi kom fram till grinden fick vi veta att det var vi och ett annat par som skulle flyga tillsammans med piloten. Jag fick sitta bredvid piloten och de andra tre satt bakom. Och så bar det iväg!

helikopter
Vilken utsikt!

Stockholm från ovan

Jag vet ju att Stockholm är en vacker stad med mycket vatten, och ändå överraskade det mig. Oj, är det såhär mycket vatten? Är det såhär vackert!? När man flyger helikopter kommer man mycket närmare än när man går in för landning med flygplan. Häftigt! Ett tag hade vi en rovfågel som flög bredvid oss. Och vi såg vår egen husbåt, uppifrån!

Pampas marina från luften
Kolla! Vi ser vår husbåt … UPPIFRÅN!

Film från vår helikoptertur

Peter har satt ihop en film från vår helikoptertur över Stockholm. Missa inte att kolla in den! Filmen är 1,34 minuter lång och riktigt kul (tycker jag). Glöm inte att sätta på ljudet på datorn/iPaden/telefonen innan du tittar och klicka gärna på den lilla rutan längst ner till höger så att du kan se filmen i helskärm.

En helikoptertur över Stockholm

Nu kan du tävla och vinna exakt samma helikoptertur som vi gjorde, det vill säga en helikoptertur över Stockholm för två. Tävlingen arrangeras i samarbete med Upplevelsepresent.se och startar idag, lördagen den 3 juni och avslutas fredagen den 9 juni kl. 23:59.

Såhär gör du för att tävla:

Kommentera inlägget nedan och motivera varför du vill flyga helikopter över Stockholm! Glöm inte att ange e-postadress innan du postar din kommentar.

Vinnaren av en helikoptertur för två över Stockholm väljs av Upplevelsepresent.se och kommer kontaktas via angiven e-postadress. Lycka till!

Gamla stan från ovan
Gamla stan från ovan – vad vill du se från ovan?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev