Meny Stäng

Nya fel på husbilen efter verkstaden

Nu är vår husbil FREEDOM äntligen hemma – efter sju månader på verkstad. Det är underbart att se den på parkeringen men det är inte riktigt så roligt som det hade kunnat vara. När vi lämnade in den hade den ett fel. När vi hämtade den var just detta felet åtgärdat, men nu var det en massa nya fel på husbilen efter verkstaden!

fel på husbilen efter verkstaden

Hur det kunde ta sju månader att laga vindrutetorkarmotorn är ju lite svårt att förstå, men nu är i alla fall det felet åtgärdat. Så vad är det för nya fel som uppstått då? Kolla på filmen så får du höra Peter berätta!

Verkstad igen

På onsdag ska vår husbil in på verkstad igen. Nu hoppas vi verkligen att det går fortare att få bukt med de nya problemen. Efter midsommar planerar vi att ge oss ner i Polen och Tjeckien med husbilen.

Vi har laddat bodelen med två gelbatterier i ett dygn och de tar emot 100 procent men hur länge håller de? Efter att bodelen har laddat klart ska det automatiskt gå över och ladda batteriet för bilen, men det verkar segt. Fortsättning följer.

Display husbil
Batteriet har inte laddat fullt efter ett dygn …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev