På mässan och folkfesten ”Elmia Husvagn Husbil 2023” kommer vi, FREEDOMtravel, dela ut pris till ”Årets Destination 2023” – ett nationellt pris och ett internationellt pris. Prisutdelningen sker på scenen på Destinationstorget, torsdag 7/9 klockan 16:00 samt lördag 9/9 klockan 15:30.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Priset ”Årets Destination”

Inom husbils- och campingvärlden har priser traditionellt delats ut till campingar och ställplatser. För husbilsresenärer är det dock inte enbart övernattningsplatsen som är av betydelse. Det är minst lika viktigt att hitta trevliga områden att resa runt i, som bjuder på härliga upplevelser och intressanta sevärdheter. Därför har vi, det digitala resemagasinet FREEDOMtravel, instiftat priset ”Årets Destination”.

Vi, Peter och Helena Bergström, har sedan 2009 spenderat många av årets månader på rull i vår husbil. Priset ”Årets Destination” ges till det resmål som FREEDOMtravel uppskattat mest att resa i med husbil under föregående år. Med ”destination” avses exempelvis ort, region eller annat geografiskt område. Kriterierna för priset är:

  • Bra utbud av ställplatser och/eller campingar
  • Man känner sig välkommen med campingfordon
  • Unika upplevelser och sevärdheter
  • Gärna ett resmål som kan besökas under en stor del av året

Priset ”Årets Destination” instiftades 2022 och det första priset delades gemensamt ut till Glasriket och Kosta i Småland.

”Årets Destination” 2023

I år 2023, har priset utvecklats till att inkludera två priskategorier: ”Årets Destination Sverige” och ”Årets Destination Europa”. Priserna delas ut på scenen på Destinationstorget i Hall F/det stora tältet, följande tider:

  • Torsdag 7/9 klockan 16:00: Årets Destination Sverige
  • Lördag 9/9 klockan 15:30: Årets Destination Europa

Varmt välkommen att få veta vilka som vinner årets pris!

Strax efter prisutdelningen väntar utdelning av fina priser bland mässdeltagare som deltagit i olika utlottningar på Destinationstorget.

Årets Destination

Prenumerera på vårt nyhetsbrev