Meny Stäng

Husbil Stockholm 2022 -dag 1 på Kistamässan

Här kommer en första rapport från mässan ”Husbil Stockholm 2022 – Frihet på hjul” på Kistamässan. Vilken första dag! Mycket roligt och väldigt, väldigt intensivt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dag 1 på Husbil Stockholm 2022

Vi vaknade tidigt på fredagens morgon och var på plats i god tid på mässan. Likaså var de andra utställarna: husbilsföretagen, tillbehörsbutikerna, campingtidningarna, föreningarna och olivförsäljarna.

När klockan slog 10:00 fullkomligt vällde besökarna in. Vi blev nästan lite lätt chockade. Vi trodde att förmiddagen skulle starta mjukt, men nej, alla kom på en gång …!

Husbilar på Husbil Stockholm 2022 – fotade under mässans sista, lite lugnare, timme

Vår monter

Vår 30 kvadratmeter stora monter stod redo när mässan öppnade. Vi var beredda att dela ut tidningar, erbjuda reseinspiration till destinationer på vårt Destinationstorg och sälja produkter/presenter från vår webbutik.

Våra partners från BestPark förevisade det nya servicestället för husbil/husvagn inför mängder av intresserade åskådare och våra partners från olika destinationer svarade på frågor om sina respektive resmål.

Tack och lov att vi hade hjälp i montern! Peters bror Micke och äldste sonen Robins mamma Jeanette hjälpte till att dela ut broschyrer och sälja produkter. Tack igen, utan er hade det inte varit möjligt!

Stort tryck på destinationer

Under hela dagen var det stort tryck på destinationer. Vårt destinationstorg blev populärt, och folk ville både ha broschyrer och prata resor i största allmänhet. Under fredagen var både Tyska Turistbyrån och Sveriges hembygdförbund på plats i vår monter, vilket förstås var superbra för alla som ville ha tips och information.

Det märks verkligen att människor är sugna på att komma ut och resa! Vi märkte att suget på svenska resmål är stort, men också utländska resmål lockar.

Härliga möten

Naturligtvis blev det många och härliga möten! De flesta missade jag tyvärr att föreviga, eftersom det var konstant hektiskt, men Britt-Marie och Lars från bm.lars.reseblogg fastnade på bild. Så roligt att ses igen!

Missa inte lördagens föreläsningar!

På fredagen föreläste vi om Skåne och Polen. Idag, lördag, kan man säga att det blir ”tema glas”. På förmiddagen berättar vi om Kristalldalen i Tjeckien och på eftermiddagen om Glasriket i Småland.

Vid båda tillfällena finns chans för dig som åhörare att vinna ett riktigt fint pris – allt som krävs är att du är på plats under föreläsningen och har lite tur! Dessutom kommer vi dela ut pris till ”Årets Destination”. Missa inte det!

WIFI.se

Program på Kistamässan lördag 19 mars

  • 11.00: Kristalldalen i Tjeckien (chans att vinna fint pris!)
  • 13.45: Prisutdelning ”Årets Destination”
  • 14.00: Glasriket i Småland (chans att vinna fint pris!)

Vi hoppas att vi ses på mässan – idag eller på söndag! Om du inte har möjlighet att komma så uppdaterar vi dig om mässan här på freedomtravel.se samt på Instagram på @freedomtravelnews.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev