Meny Stäng

BestPark premiärvisar ”BestPoint” – unikt serviceställe för husbilar

Annons

BestPark erbjuder redan ställplatser för husbilar och husvagnar i Finland. Nu kliver bolaget in i Sverige och premiärvisar samtidigt ”BestPoint” – ett helt nytt serviceställe för husbilar och husvagnar. Världspremiären sker i samarbete med resemagasinet FREEDOMtravel, på Kistamässan i Stockholm den 18-20 mars 2022.

— PRESSMEDDELANDE —

Under högsäsong råder stor brist på ställplatser för husbilar i Sverige. Ännu större är bristen på platser där man kan tömma husbilens eller husvagnens avlopp. Fler ställplatser och bättre möjligheter för tömning av både toalett och gråvatten har länge efterfrågats av bland annat husbilister, som inte alltid vill ta in på camping.

BestPark kliver in i Sverige

Nu erbjuds äntligen möjligheten att på ett smidigt och standardiserat sätt installera ställplatser och serviceställen för husbilar och husvagnar. BestPark har redan låtit etablera flera ställplatser i Finland, och tar nu steget in i Sverige. Samtidigt premiärvisas det nya servicestället ”BestPoint”.

Ett större utbud av ställplatser och tömningsplatser innebär en smidigare vardag för campare, samtidigt som detta är ett steg i rätt riktning för en bättre miljö. Genom förbättrade möjligheter att tömma campingfordonens avlopp kan företagare och campare tillsammans arbeta för en renare och mer hållbar värld. Samtidigt erbjuds svenska företagare, runt om i landet, en möjlighet att locka kunder och öka sin omsättning.

Svenska företag har nu möjlighet att bygga upp en ställplats eller installera ett serviceställe för husbilar och husvagnar, strax intill sin egen verksamhet. Genom att erbjuda denna mycket efterfrågade service kan de attrahera en ny eller bredare målgrupp. Mer trafik leder till fler kunder, vilket i sin tur leder till ökad försäljning.

Ökad tillgänglighet, renare miljö och samtidigt bättre omsättning. Det är win-win för alla.

Mats Eriksson, BestPark Sverige
BestPark Akaa, Toijala hamn, Finland

BestParks ställplatser

BestParks ställplatser kommer tillsammans med ett elektroniskt bokningssystem och support dygnet runt, och finns i fyra kvalitetssäkrade servicenivåer. Redan på den första nivån erbjuds allt som behövs för att göra övernattningen bekväm såsom färskvatten, tömning av toalett och gråvatten, avfallshantering och eluttag. På de följande nivåerna finns till exempel dusch, bastu och tvättmaskin.

BestPark Akaa, Toijala hamn, Finland

Kunden bokar plats med hjälp av ett användarvänligt elektroniskt bokningssystem, som i realtid visar antal lediga platser. Bokningssystemet, som också hjälper kunden att navigera till destinationen, finns på svenska, engelska, tyska och finska.

BestPark Arctic Circle, Rovaniemi, Finland

BestPoints serviceställe                  

BestPoint är en servicemodul som inkluderar färskvatten, toalettömning och gråvattentömning för husbilar och husvagnar. Servicestället är värmeisolerat, tillgängligt dygnet runt och servicen köps via BestParks bokningssystem. Modulen levereras som ett monteringsfärdigt plug&play-paket och företagaren står för etablering och drift.

BestPoint premiärvisas på Kistamässan 18-20 mars

Den 18 mars öppnar portarna till mässan Husbil 2022 Sthlm ”Frihet på hjul” på Kistamässan i Stockholm. Det digitala resemagasinet FREEDOMtravel, som skriver om resor, äventyr och camping, finns på plats med monter och destinationstorg. FREEDOMtravel har också äran att, i sin monter, presentera ett av BestPoints nya serviceställen, som levereras direkt från fabrik.

Det är fantastiskt roligt att presentera denna världsnyhet i vår monter. Det finns ett stort sug efter ställplatser och tömningsställen, så detta kommer vara ett mycket efterlängtat tillskott i campingvärlden.

Peter Bergström, marknadschef på FREEDOMtravel

I FREEDOMtravels monter kan du studera servicestället på nära håll samt träffa ansvariga från BestPark i både Sverige och Finland. Du kan läsa mer om mässan på husbilsthlm.se, där du också kan ladda ner din fribiljett.

För ytterligare information om BestPark och BestPoint i Sverige:

Mats Eriksson, BestPark Sverige
Tfn: 073 330 11 07
E-post: mats.eriksson@bestpark.com

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Magnus Nilsson, BestPark Sverige
Tfn: 070 655 99 59
E-post: magnus.nilsson@bestpark.com

Detta och fler pressmeddelanden från FREEDOMtravel hittar du i FREEDOMtravels nyhetsrum på Mynewsdesk.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev