Nu har vi delat ut pris till Årets Destination Europa 2023, här på Elmia Husvagn Husbil i Jönköping. Fantastiskt roligt! Dessutom kan vi berätta om våra dagar på Destinationstorget.

Destinationstorget på Elmia Husbil Husvagn 2023

Det är riktigt roligt att vara medarrangörer för Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil 2023. Det har varit, och är, väldigt intensiva och roliga dagar med utställare, besökare, föreläsare, utlottningar och en massa andra aktiviteter. Vi har många besökare på torget, och många vill prata resor och husbilsliv med oss. Kul!

Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil
Glasrikets fina monter på Elmia Husvagn Husbil 2023
Husbilsresor & Äventyr föreläser på Destinationstorget
Micke, Peter och Helena på Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil 2023

Årets Destination Europa 2023

På lördag eftermiddag var det dags för oss att dela ut pris till ”Årets Destination Europa 2023”. Vi reser många månader varje år och har därför instiftat ett pris för att uppmärksamma destinationer som vi upplever välkomnar campingturister – och har mycket att bjuda på i form av upplevelser och sevärdheter. I år gick det europeisk priset till … trumvirvel … Děčín i Tjeckien!

Děčín är ett härligt resmål i Tjeckien, med en mysig citycamping som är en perfekt utgångspunkt för olika utflykter. Härifrån kan man bland annat göra vandringsturer i Bohemian Switzerland, utflykter till Tísa – som är en inspelningsplats för Narnia och härliga båtutflykter till Saxiska Schweiz. Vi kan varmt rekommendera besök till Děčín och Tjeckien, och vi säger stort och välförtjänt GRATTIS!

Susanne från Tjeckiens Turistbyrå tog emot priset till Děčín i Tjeckien

Mycket mer på Elmia Husvagn Husbil 2023

Det finns förstås mycket mer på Elmia Husvagn Husbil, utöver Destinationstorget. Vi har kikat runt en del och kommer snart berätta mer om husbilar, husvagnar och tillbehör.

Det är också mycket annat som händer på mässan, såsom till exempel Campingbio och Campingköket. Nedan visar vi en bild från Stora Husbilspodden, som spelades in live med publik under lördagen, där Helena var gäst och berättade om vår resa i Norrland.

Som sagt, snart berättar vi mer om allt vi spanat in på mässan!

Stora Husbilspodden – på bilden var Klas Brandt, projektledare på Elmia AB, gäst, längst till vänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev