Menu Close

Oikea pukeutuminen matkaa varten (ja kuinka väärin se voi olla)

Tässä on kyse siitä, että matkustettaessa on pukeuduttava asianmukaisesti. Kun se onnistuu oikein, se on todella mukavaa. Rakastan matkustaa pienen käsimatkatavaralaukun kanssa. kuitenkin näyttäytyä oikein pukeutuneena aina kun siihen on mahdollisuus. Näin ei kuitenkaan aina ole. Meillä on paljon kokemusta virheiden tekemisestä - ja siksi joitakin vinkkejä pahimpien virheiden välttämiseksi.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kuinka väärin se voi olla

Saimme inspiraation tämän postauksen kirjoittamiseen, kun luimme blogikollegamme 4000 mailin postauksen. Olla TODELLA väärässä matkustusasussa - järjestelmäkassit, valkoiset farkut ja vaaleanpunainen haalari?. Pidämme itseämme suhteellisen kokeneina matkustajina, mutta silti meidän on myönnettävä, että olemme pakanneet vääriä vaatteita monta kertaa. Kun matkustimme ympäri Eurooppaa kokonaisen vuoden ajan vuonna 2015, Peter pakkasi matkailuauton täyteen kivoja paitoja... mutta käytti enimmäkseen T-paitoja.

Paidat ja korkokengät ovat hienoja, mutta käytimme luultavasti eniten shortseja ja sandaaleita....

Kun matkustimme Filippiineille muutama vuosi sitten, hän pakkasi reppuunsa ainakin viisi paria pitkiä housuja. Mutta mitä hän käytti? Samoja vaaleanpunaisia shortseja joka päivä... Oli 30 astetta lämmintä ja kosteaa!

Priser på Filippinerna

Pakkaanko (Helena) aina oikein? Ei, en tietenkään! Unohdan usein käsilaukkuni, joten joudun raahaamaan reppuani mukanani silloin tällöin, kun menen esimerkiksi hienoon ravintolaan. Mitä minä ennen kaikkea Eniten unohdetaan kuitenkin hammasharja, hammastahna tai hammasharjan laturi, ei kuitenkaan vaatteet. Näin on käynyt kolmen viimeisen matkan aikana...! Voitko suuttua itsellesi?

Pakkaan usein melko pieneen kokoon, mikä on sekä hyvä että huono asia. Kun matkustimme Irlantiin 16 päiväksi, minulla oli vain yksi käsimatkatavaralaukku (yksi kuvan pienistä). Naapurimme näytti hieman järkyttyneeltä ja sanoi, että siihen olisi riittänyt vain alusvaatteet... Ainoa asia, jota oikeasti kaipasin, oli kuitenkin vaellushousut, joita en vielä omistanut.

Resväskor med personligt tryck

Vinkkejä asianmukaiseen pukeutumiseen matkoilla

Emme pakkaa aina oikein, mutta olemme oppineet matkan varrella muutamia asioita. Tässä ovat parhaat vinkkimme oikeanlaiseen pukeutumiseen matkoilla:

  • Pakkaa mukaan vähintään kaksi paria kenkiäMolempien pitäisi olla mukavia. Kun kävelet paljon, on hyvä pystyä vaihtamaan eri kenkien välillä kipujen välttämiseksi.
  • Pakkaa vaatteita, joita voi vaihdella eri tavoin. Toimiiko toppi eri housujen/hameiden kanssa? Sopiiko kukin kenkäpari useiden eri vaatekokonaisuuksien kanssa?
  • Tarkista sää! Millaisia lämpötiloja on ennustettu? Onko iltaisin/yönä viileää? Onko sateen vaara olemassa? Pakkaa vaatteet sään mukaan!
  • Huomaa, että sisätiloissa voi olla kylmä.. Vaikka ulkona on lämmintä, lentokoneissa, busseissa ja hotellihuoneissa voi olla kylmä. Pakkaa aina jotain lämmintä!
  • Mieti, mitä aiot tehdä matkallasi ja pakkaa mukaan vaatteita kaikenlaisiin aktiviteetteihin: uimahousut rannalle, vaellushousut ulkoiluun ja hienot vaatteet ravintoloihin.
  • Mieti, mitä laukkuja tarvitset! Rinkka? Käsilaukku? Rantalaukku?
  • Älä pakkaa liikaa! Vaatteita voi käyttää useita päiviä, ja niitä voi yhdistellä eri tavoin. Liian suurten matkatavaroiden kuljettaminen ei ole hauskaa.

Mitkä ovat parhaat vinkkisi, joilla varmistat, että olet aina pukeutunut oikein matkustaessasi?

Vandringsbyxor - rätt klädd på resan
Viimeisin ostoksemme: vaellushousut, jotka on ostettu XXL:stä Brommassa, Ruotsissa.

Tilaa uutiskirjeemme