Menu Close

BestPark esittelee "BestPointin" - ainutlaatuisen huoltopisteen matkailuautoille

BestPark tarjoaa jo matkailuauto- ja asuntovaunupaikkoja Suomessa. Nyt yritys on tulossa Ruotsiin ja tuo samalla ensiesittelyyn "BestPointin" - täysin uudenlaisen huoltopisteen matkailuautoille ja -vaunuille. Maailman ensi-ilta järjestetään yhteistyössä FREEDOMtravel-matkalehden kanssa Tukholman Kistamässanissa 18.-20. maaliskuuta 2022.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

- LEHDISTÖTIEDOTE -

Ruotsissa on sesonkiaikana suuri pula matkailuajoneuvopaikoista. Vielä suurempi pula on paikoista, joissa voi tyhjentää matkailuauton tai -vaunun jätevedet. Matkailuajoneuvojen omistajat, jotka eivät aina halua telttailla, ovat jo pitkään toivoneet lisää paikkoja ja parempia tiloja sekä käymälöiden että harmaiden vesien tyhjennykseen.

BestPark tulee Ruotsiin

Nyt on myös mahdollista asentaa pysäköintipaikkoja ja huoltopisteitä matkailuautoille ja -vaunuille sujuvasti ja standardoidusti. BestPark on jo perustanut useita pysäköintilaitoksia Suomeen, ja nyt se on tulossa Ruotsiin. Samalla uusi palvelukeskus "BestPoint" saa ensiesittelynsä.

Laajempi valikoima paikkoja ja tyhjennyspisteitä helpottaa leiriläisten elämää ja on askel oikeaan suuntaan ympäristön parantamiseksi. Parantamalla leirintäajoneuvojen jätevesien tyhjennysmahdollisuuksia yrittäjät ja leirintämatkustajat voivat toimia yhdessä puhtaamman ja kestävämmän maailman puolesta. Samalla ruotsalaisille yrittäjille ympäri maata tarjotaan mahdollisuus houkutella asiakkaita ja kasvattaa liikevaihtoaan.

Ruotsalaisilla yrityksillä on nyt mahdollisuus rakentaa asuntovaunualue tai asentaa matkailuautojen ja -vaunujen huoltopiste aivan oman yrityksensä viereen. Tarjoamalla tätä kaivattua palvelua ne voivat houkutella uutta tai laajempaa kohderyhmää. Enemmän liikennettä johtaa useampiin asiakkaisiin, mikä puolestaan johtaa suurempaan myyntiin.

Parempi saavutettavuus, puhtaampi ympäristö ja parempi liikevaihto samaan aikaan. Kaikki voittavat.

Mats Eriksson, BestPark Ruotsi
BestPark Akaa, Toijalan satama, Suomi

BestParks asuntovaunualueet

BestPark-paikoissa on sähköinen varausjärjestelmä ja 24/7-tuki, ja niitä on saatavana neljällä laatuvarmennetulla palvelutasolla. Ensimmäinen taso tarjoaa jo kaiken tarvittavan viihtyisään oleskeluun, kuten raikkaan veden, wc- ja harmaaveden viemäröinnin, jätehuollon ja sähköpistorasiat. Seuraavat tasot sisältävät suihkut, saunat ja pesukoneet.

BestPark Akaa, Toijalan satama, Suomi

Asiakas varaa paikan käyttäjäystävällisen sähköisen varausjärjestelmän avulla, joka näyttää käytettävissä olevien paikkojen määrän reaaliajassa. Varausjärjestelmä, joka auttaa asiakasta myös navigoimaan määränpäähän, on saatavilla ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja suomeksi.

BestPark Napapiiri, Rovaniemi, Suomi

BestPoints-palvelukeskus                  

BestPoint on huoltomoduuli, joka sisältää matkailuautojen ja -vaunujen raikasta vettä, käymälätyhjennyksen ja harmaan veden viemäröinnin. Huoltopiste on lämpöeristetty, se on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja palvelu ostetaan BestPark-varausjärjestelmän kautta. Moduuli toimitetaan valmiiksi koottuna plug&play-pakettina, ja yrittäjä vastaa sen perustamisesta ja käytöstä.

BestPointin ensiesittely Kista-messuilla 18.-20. maaliskuuta.

Husbil 2022 Sthlm "Freedom on Wheels" avaa ovensa 18. maaliskuuta Tukholman Kistamässanin messukeskuksessa. Matkoista, seikkailuista ja retkeilystä kirjoittava digitaalinen matkailulehti FREEDOMtravel on paikalla osastollaan ja kohdeaukiollaan. FREEDOMtravelilla on myös kunnia esitellä yksi BestPointin uusista huoltopisteistä, jotka toimitetaan suoraan tehtaalta.

Olemme iloisia voidessamme esitellä tämän maailmanennätyksen osastollamme. Telttapaikkojen ja tyhjennyspisteiden kysyntä on valtava, joten tämä on erittäin odotettu lisäys leirintäalueiden maailmaan.

Peter Bergström, markkinointipäällikkö, FREEDOMtravel

FREEDOMtravelin osastolla voit tutustua palvelupisteeseen läheltä ja tavata BestParkin johtajia sekä Ruotsissa että Suomessa. Voit lukea lisää messuista osoitteessa husbilsthlm.se, josta voit myös ladata ilmaisen lippusi.

Lisätietoja BestParkista ja BestPointista Ruotsissa:

Mats Eriksson, BestPark Ruotsi
Puh: 073 330 11 07
Sähköposti: mats.eriksson@bestpark.com

WIFI.se

Magnus Nilsson, BestPark Ruotsi
Puh: 070 655 99 59
Sähköposti: magnus.nilsson@bestpark.com

Tämä ja muita FREEDOMtravelin lehdistötiedotteita on saatavilla osoitteessa FREEDOMtravel-uutishuone Mynewsdeskissä.

Tilaa uutiskirjeemme