Menu Close

Seuraa matkailuautomatkamme Ruotsissa ja Suomessa!

Olemme taas tien päällä FREEDOM-matkailuautolla! Tarkoituksemme on olla reissussa noin neljä kuukautta (välissä pieni pysähdys kotona) ja aiomme tutustua uusiin paikkoihin Ruotsissa, Ahvenanmaalla ja Suomessa.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuauto on valmis seikkailuun

Haettuamme matkailuauton talvisäilytyksestä meillä on ollut aikaa käydä työpajakäynnit ja tarkastukset. Olemme myös siivonneet ja imuroineet ja lastanneet kaiken tavaran - sähköpyörät, skootterit, vaatteet, tulostimet (kyllä, tarvitsemme toimiston mukaamme!), kahvinkeittimen ja ruoan.

Matkalla tankkasimme vettä, ja huokaisimme helpotuksesta, kun tuntui siltä, että kaikki vesiputket olivat ehjiä ja toimivat kunnolla. (Viime vuonna se oli erilaista. matka alkoi vesivuodosta …)

Ohitimme myös autopesulan, joka oli tarpeeksi korkea matkailuautollemme, ja käytimme tilaisuutta hyväksenne pestä sen ulkokuoren. Nyt olemme siis valmiita uusiin seikkailuihin!

Ensimmäinen pysähdys - Mariefredissä

Ensimmäinen pysäkkimme matkailuautomatkalla oli viehättävässä pienessä Mariefred. Olemme käyneet Gripsholmin linna ennenkin, mutta olin jotenkin "unohtanut" katsella kaupunkia, joten nyt oli aika!

Mariefred on todella ihanan viehättävä pikkukaupunki. Linnan lisäksi siellä on mukavia kahviloita, ja kesäisin siellä on sekä museorautatie että höyrylaiva. Palaamme pian raportin kera!

Olimme myös onnekkaita, kun meidät kutsuttiin lukijoidemme ja nykyisten ystäviemme Karinin ja Connyn kotiin. He ovat myös meidän tavoin olleet hiljattain mukana Filippiinit. Suhteellisen hiljattain löysin Karinin verkkosivusto, jossa hän kertoo koskettavalla mutta myös inspiroivalla tavalla tapahtumasta, joka muutti heidän koko elämänsä yhdessä ainoassa hetkessä.

Kun Karin kutsui meidät avokätisesti "jos joskus käytte Mariefredin ohi", se sattui samaan aikaan, kun olimme juuri suunnitelleet matkaa sinne. Meillä oli oikein mukava ilta heidän kotonaan ja seuraavana päivänä pieni kierros, johon kuului myös kahvilalounas. Suuret kiitokset vieraanvaraisuudesta!

Miten matka jatkuu Ruotsissa ja Suomessa

Miten matka jatkuu nyt? Se ei ole täsmälleen suunniteltu, mutta aloitamme "Kolme puukaupunkia" ja High Coast. Sitten rullaamme Ahvenanmaalle, ja tutustuttuamme näihin saariin jatkamme lautalla Suomen mantereelle.

Aiomme tutustua Etelä- ja Kaakkois-Suomeen ja seurata rannikkoa pohjoiseen. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, kierrämme Pohjanlahden ja jatkamme Ruotsiin nähdäkseni lisää maamme pohjoisosaa. Nämä ovat "lähikohteita", joita olemme nähneet suhteellisen vähän, joten se on todella jännittävää ja hauskaa!

Mutta ... eikö eksoottisempiakin kohteita ole?

Olemme maininneet, että suunnittelemme matkustavamme Kreikka tänä vuonna, ja ymmärsimme, että jotkut luulivat meidän olevan jo matkalla Kreikkaan. Pyydämme anteeksi, jos olimme epäselviä! Suunnitelmamme on matkustaa Kreikkaan syksyllä. Siitä tulee toivottavasti pidempi matka, mutta todennäköisesti ilman matkailuautoa.

WIFI.se

Näyttää myös siltä, että lehdistömatkalle lähdetään ihastuttavaan Tunisia tänä kesänä, sillä maahan on vihdoin suoria lentoja Ruotsista. Aiomme yksinkertaisesti pysäköidä matkailuautomme ja keskeyttää Ruotsi-Suomi-matkan viikon ajaksi Pohjois-Afrikassa.

Tunisien
Tunisia, vuoden 2021 vierailun aikana

Seuraa seikkailua täällä!

Haluatko "liittyä" seikkailuun? Täältä löydät eri kanavamme, joilla voit seurata matkojamme:

  • Blogi/digitaalinen lehti: freedomtravel.se (uusi artikkeli joka aamu!)
  • Uutiskirjeet: Tilaa tästä (sähköpostiviesti joka sunnuntai viikon artikkeleista)
  • Instagram: @freedomtravelnews (valokuvia, lyhyitä elokuvaleikkeitä ja "tarinoita", joissa on joitakin "kulissien takana")
  • Facebook: @freedomtravelnews (joka päivän artikkelin jakaminen, keskustelut ja joskus jotain "ylimääräistä").
  • Youtube: @freedomtravelnews (elokuvat)

Soita minulle, jos näet minut tiellä!

Tilaa uutiskirjeemme