Menu Close

Gdybym wygrał 214 milionów

W tym tygodniu tematem przewodnim bloga Mymlan jest wygrywanie milionów: Co byś zrobił, gdybyś wygrał 214 milionów? I jak wpłynęłoby to na ciebie jako osobę? Cóż, nie wiadomo, dopóki nie ...

Tweet
Udostępnij
Udostępnij
Pinezka
Udostępnij
Udostępnij

Finns det en lyckogräns?

Jag tror att pengar gör livet bättre – fram till en viss gräns, där de snarare börjar komplicera tillvaron, eller åtminstone inte tillför ytterligare. Frågan är var den där ekonomiska gränsen (lyckogränsen) går??

Jorden runt i en äventyrsbil

Vad jag skulle göra? Jag skulle köpa en äventyrshusbil i stil med ”Actionmobil” som vi kan åka Jorden Runt med. Vi skulle börja med Afrika, och där skulle vi samtidigt passa på att använda några av våra miljoner till något bra projekt som kan hjälpa fattiga människor till ett bättre liv. Det skulle kännas roligt och meningsfullt! Vad skulle du göra?

Zapisz się do naszego newslettera