Meny Stäng

Om jag vann 214 miljoner

Annons

Veckans bloggtema hos Mymlan handlar om miljonvinsten: Vad skulle du göra om du vann 214 miljoner? Och hur skulle det påverka dig som människa? Ja, det vet man nog inte förrän efteråt …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Finns det en lyckogräns?

Jag tror att pengar gör livet bättre – fram till en viss gräns, där de snarare börjar komplicera tillvaron, eller åtminstone inte tillför ytterligare. Frågan är var den där ekonomiska gränsen (lyckogränsen) går??

Jorden runt i en äventyrsbil

Vad jag skulle göra? Jag skulle köpa en äventyrshusbil i stil med “Actionmobil” som vi kan åka Jorden Runt med. Vi skulle börja med Afrika, och där skulle vi samtidigt passa på att använda några av våra miljoner till något bra projekt som kan hjälpa fattiga människor till ett bättre liv. Det skulle kännas roligt och meningsfullt! Vad skulle du göra?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev