Meny Stäng

Reselotteri på nätet – watch out!

Har du råkat ut för meddelanden på Internet där du blir gratulerad till att du vunnit en resa? Man tror nog inte att man kan bli lurad av ett reselotteri på nätet, men kanske kan det ändå hända …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Timeshare

Frilansjournalisten Johanna Stenius har skrivit en riktigt bra artikel om fenomenet Timeshare, som du kan läsa här. Johanna berättar bland annat att det finns kopplingar mellan reselotterierna och Timesharebranschen, och den har jag erfarenhet av.

Timeshare på Gran Canaria

På Gran Canaria blev vi erbjudna att spendera en dag på ett annat hotell för att, som de påstod, förhoppningsvis välja det hotellet nästa gång. Väl där blev vi tvingade runt på långa säljmöten, och när vi inte ville köpa blev de irriterade. Stranden hann vi inte besöka förrän solen gått ner… Har ni råkat ut för reselotterier eller Timeshare?

Gran Canaria

Prenumerera på vårt nyhetsbrev