Menu Close

Jos voittaisin 214 miljoonaa

Tämän viikon blogiteema Mymlanissa on miljoonien voittaminen: Mitä tekisit, jos voittaisit 214 miljoonaa? Ja miten se vaikuttaisi sinuun ihmisenä? No, luultavasti tiedät sen vasta jälkeenpäin ...

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Onko onnellisuusraja olemassa?

Uskon, että raha tekee elämästä parempaa - tiettyyn pisteeseen asti, jolloin se alkaa vaikeuttaa elämää tai ei ainakaan lisää sitä. Kysymys kuuluu, missä on tuo taloudellinen raja (onnellisuuden raja)?

Maailman ympäri seikkailuautolla

Vad jag skulle göra? Jag skulle köpa en äventyrshusbil i stil med ”Actionmobil” som vi kan åka Jorden Runt med. Vi skulle börja med Afrika, och där skulle vi samtidigt passa på att använda några av våra miljoner till något bra projekt som kan hjälpa fattiga människor till ett bättre liv. Det skulle kännas roligt och meningsfullt! Vad skulle du göra?

Tilaa uutiskirjeemme