Meny Stäng

Underlätta för husbilsturisterna!

Annons

Ett debattinlägg har skrivits om att husbilisterna ofta glöms bort när man pratar turism. Det är inte första gången det nämns, men det behöver tydligen emfaseras! När turistnäringen ska utvecklas glöms husbilsfolket ofta bort.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En köpstark grupp

Hur kommer det sig att man glömmer husbilisterna när man pratar turism? Det är lite lustigt egentligen, för detta är en köpstark grupp som gärna rullar runt bland Sveriges städer och lägger sina pengar på fina viner, trevliga middagar på restaurang, snygga prylar eller kulturella begivenheter.

Feltänk att hänvisa till campingar

Och ändå envisas många kommuner med att hänvisa oss till trista campingar långt ifrån butiker, restauranger, marknader och konstutställningar. Ärligt … hur smart är det? Nej, fram för enkla parkeringar mitt i stan! Vi vill bara ha en asfaltssnutt och kanske ett litet hus där vi kan få tömma vår lilla ”låda”. Tack!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev