Meny Stäng

Nu kan du bli värdscout hos Acamp – och tjäna extra pengar

Annons

Acamp är en nordisk marknadsplats med över 100 000 aktiva användare, där campare hittar mer personliga platser att övernatta på. I samband med att de etablerar sig i Norge och Danmark lanserar de även sitt helt nya värdscoutprogram, vilket vi har testat!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bli värdscout – och tjäna pengar under resan

Tack vare Acamps nya scoutprogram kan nu vem som helst registrera sig som värdscout och tjäna 1000 kronor för varje ny värd de upptäcker, och som sedan väljer att registrera sig hos Acamp. Du kan alltså tjäna pengar på att tipsa om gårdar/företagare som kan vara intresserade av att erbjuda ställplatser för husbilister.

Vi tror att det finns många husbilsentusiaster där ute som precis som vi gillar att hitta nya platser att campa på – och som nu även kan tjäna lite extra pengar på det. Är man ute ofta tror vi nog även att det kan bli en rolig utmaning att inte bara försöka värva nya värdar – utan även delfinansiera sin semester genom det.

Öjje Holt, en av Acamps grundare

Vad är en värd hos Acamp?

En värd hos Acamp är en entreprenör som erbjuder en plats för campare, till exempel med husbil, att stanna för natten. Det kan vara allt från större gårdar till små personliga platser, ibland med tillval som hyra av gårdens kanot eller möjligheten att köpa nyvärpta ägg från hönshuset. Genom att ansluta sig till Acamp får värdarna möjlighet att finnas med på Acamps bokningssajt, och på så sätt hittas av nya besökare.

Vidinge gård - hundvänligt boende i Småland med naturupplevelser och packraft
Vidinge gård i Småland, som vi besökte förra året, är en av Acamps värdar

Att bli värdscout – vi har testat “Scoutpanelen”

För att bli värdscout registrerar man sig på “Scoutpanelen” hos Acamp. Vi har testat, och måste säga att det var mycket enkelt och smidigt. Nu vet vi precis hur vi ska göra om vi hittar en värd som kan passa – och som verkar intresserad. Vi kan hjälpa dem till ny business, samtidigt som vi själva kan tjäna en slant. Vill du också registrera dig som värdscout? Gör så här:

  1. Registrera dig på Scoutpanelen
  2. Vänta på att din anmälan godkänns
  3. Hitta en potentiell värd
  4. Prata med den potentiella värden och hör om denna kan vara intresserade av att ingå i Acamps nätverk
  5. Bjud in värden på Scoupanelen genom att klicka på “Bjud in värd”
  6. Vänta och se om värden accepterar inbjudan, och blir godkänd som värd
  7. Ta emot din belöning (1000 kr), som betalas ut varje måndag
Scoutpanelen - bli värdscout hos Acamp

Acamp välkomnar nya värdar i Norden

Acamp startade i Sverige och har nu också gett sig in på den nordiska marknaden. Än så länge finns värdar som erbjuder ställplatser i Sverige, Danmark och Norge. Nu välkomnas ännu fler värdar i Norden.

Vi har ett öppet sinne beträffande den typ av nya värdar som nu kan tänkas att komma in i vår familj men vi har en extra förkärlek till mindre och lite mer personliga platser. Gärna platser som kombinerar naturupplevelser med exempelvis mat- och dryckeshantverk eller friluftsaktiviteter – men det absolut viktigaste är nog att du rätt inställning som värd: att du tar hand om naturen och om dina gäster. Då är du helt rätt match för oss.

Öjje, Holt

Har du tips på värdar?

Vi har många gånger stannat på ställen runt om i Sverige – kanske för att handla eller fika – och tänkt att “här skulle de ju kunna ha en ställplats för husbilar”. Har du varit med om samma sak?

Nu vet i alla fall vi vad vi kan göra nästa gång. Vi kan tipsa dem om Acamps nätverk och fråga om de är intresserade. Om de vill kan vi föreslå dem i Scoutportalen, och om det sedan blir en match blir det win-win för alla. Acamp får en ny värd, den nya värden får nya kunder och vi får 1000 kronor som tack för hjälpen.

Vi kommer hålla ögonen öppna framöver. Hur tänker du kring idén med Scoutportalen? Är det något för dig? Har du kanske redan nu tips på värdar?

Scoutpanelen - bli värdscout hos Acamp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev