Meny Stäng

Ställplatslista – landskap för landskap i Sverige

Annons

Nu har vi äntligen uppdaterat vår ställplatslista! Vår lista över campingar och ställplatser i Sverige har tyvärr varit styvmoderligt behandlad ganska länge, men nu är det ordning igen. Vi hoppas kunna bjuda på lite tips och inspiration!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ställplatslista för Sverige – äntligen uppdaterad!

För många, många år sedan skapade vi en ställplatslista för Sverige, där vi la in alla ställplatser och campingar som vi besökte. För att få till någon slags ordning la vi in dem från norr till söder. Det fungerade utmärkt de första åren kan man väl säga. Sedan besökte vi fler och fler campingar och ställplatser, vilket gjorde att listan bara blev längre och längre …

Från och med att vi reste längs Göta kanal sommaren 2020 slutade vi uppdatera listan. Det kändes helt enkelt som ett orimligt projekt … Efter det har vi rest mer och mer i Sverige med husbilen och ställplatslistan har varit ett konstant dåligt samvete. Men nu, äntligen, har vi tagit tag i saken, fixat en ny struktur, och uppdaterat listan!

Ställplatslista

Ställplatslista med ny struktur – börja på “Sverige”

Den nya ställplatslistan är strukturerad utifrån landskap. Det är fortfarande “norr till söder”, som gäller, men landskap för landskap. Du går helt enkelt in på sidan “Campingar och ställplatser i Sverige” och sedan väljer du det landskap du är intresserad av – antingen genom “Innehållsförteckningen” eller genom att scrolla nedåt.

Campingar och ställplatser i Sverige

Campingar och ställplatser i Sverige

Här hittar du campingar och ställplatser i Sverige, listade från norr till söder. Alla platser har besökts av oss, Helena och Peter. Vi tipsar också om saker du kan se och göra i närheten.

Fortsätt till önskat landskap

När du är inne på den svenska ställplatslistan kan du välja att klicka vidare till önskad landskapssida, till exempel “Campingar och ställplatser i Uppland“. Där berättar vi om campingar och ställplatser, från norr till söder i landskapet. Dessutom tipsar vi om saker du kan se och göra i närheten.

Observera att vi inte har rest så mycket i de nordliga landskapen, så där är listan ganska tunn. I mellersta och södra Sverige däremot – där har vi besökt massor av ställen och har många tips, både på ställplatser och på sevärdheter och upplevelser!

Campingar och ställplatser i Uppland

Här hittar du campingar och ställplatser i Uppland, listade från norr till söder. Alla platser har besökts av oss, Helena och Peter. Vi tipsar också om saker du kan se och göra i närheten.

Här hittar du vår ställplatslista

Du hittar alltid vår ställplatslista i menyn. Under “Ställplatser” och “Campingar och ställplatser i Norden” hittar du “Campingar och ställplatser i Sverige“.

Ställplatslista på FREEDOMtravel

Saknar du något i vår ställplatslista?

Saknar du någon information i vår ställplatslista? Önskar du att upplägget vore annorlunda på något sätt? Hojta gärna! Nu ska vi anstränga oss för att hålla listan uppdaterad framöver.

Nya husbilsresor i vår

När vi jobbade med att uppdatera ställplatslistan blev vi verkligen sugna på att komma ut med husbilen igen, och upptäcka mer av Sverige! Vi kommer få lugna oss lite, tills det blir vår, men vi börjar så smått smida planer. Bland annat kan vi avslöja att vi är nyfikna på Bohuslän! Har du några husbils- eller reseplaner för våren ännu?

Ställplatslista

Prenumerera på vårt nyhetsbrev