Meny Stäng

Grusväg till Lycksele – och kväll på Granö camping

Annons

Resan mot Lycksele gick riktigt bra … tills GPS:en fick för sig att leda in oss på en 6 mil lång grusväg där vi inte kunde köra fortare än 30 km i timmen.  Hur kunde hon mena att det var snabbaste vägen???

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Långsam körning på grusväg

Herregud! Menade GPS:en allvar när den ledde in oss på den här grusvägen? Fanns det verkligen ingen annan väg? Det är mycket möjligt att vår GPS lurade oss helt galet, men vi fick snigla oss fram. Det var inte så mycket att välja på. Långsamt närmande vi oss vårt mål, det vill säga Granö camping.

GPS
7 km ska ta 2,5 timme att köra …

Granö camping

Det tog tid att komma fram, men till slut kunde Peter få sin bilwhiskey, alltså whiskeyn som han vill ha efter en lång bilresa. Då hade vi (äntligen!) kommit fram till Granö camping, som ligger mellan Lycksele och Umeå.

Här är lugnt och fridfullt och vi står på en stor gräsmatta tillsammans med några andra husbilar, husvagnar och tält. Här slappnar vi av och tar det lugnt en kväll innan äventyret fortsätter.

Granö camping
Alla våra bästa tips om Västerbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev