Menu Close

Soratie Lyckseleen - ja ilta Granön leirintäalueella.

Matka Lyckseleen sujui todella hyvin ... kunnes GPS päätti johdattaa meidät kuuden kilometrin pituiselle soratielle, jolla emme voineet ajaa yli 30 kilometriä tunnissa. Miten hän saattoi sanoa, että tämä oli nopein tie????

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Hidas ajo soratiellä

Voi hyvänen aika! Oliko GPS tosissaan, kun se johdatti meidät tälle hiekkatielle? Eikö tosiaan ollut muuta tietä? On täysin mahdollista, että GPS huijasi meitä, mutta meidän oli pakko selvitä. Ei ollut paljon valinnanvaraa. Pikkuhiljaa lähestyimme päämääräämme, eli Granön leirintäaluetta.

GPS
7 kilometrin ajamiseen pitäisi kulua 2,5 tuntia ...

Granön leirintäalue

Sen saapuminen kesti jonkin aikaa, mutta vihdoin Peter sai autoviskinsä, jonka hän haluaa pitkän automatkan jälkeen. Sitten olimme (vihdoin!) saapuneet Granön leirintäalueelle, joka sijaitsee Lyckselen ja Uumajan välissä.

Se on hiljainen ja rauhallinen, ja seisomme suurella nurmikolla muutaman muun matkailuauton, asuntovaunun ja teltan kanssa. Täällä rentoudumme ja otamme rauhallisesti illan ennen kuin seikkailu jatkuu.

Granö camping
Kaikki parhaat vinkkimme Västerbottenista: klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme