Menu Close

Szutrowa droga do Lycksele - i wieczór na kempingu Granö

Podróż do Lycksele przebiegała naprawdę dobrze... dopóki GPS nie zdecydował się skierować nas na szutrową drogę o długości 6 mil, na której nie mogliśmy jechać szybciej niż 30 km na godzinę. Jak mogła powiedzieć, że to najszybsza droga???

Tweet
Udostępnij
Udostępnij
Pinezka
Udostępnij
Udostępnij

Långsam körning på grusväg

Herregud! Menade GPS:en allvar när den ledde in oss på den här grusvägen? Fanns det verkligen ingen annan väg? Det är mycket möjligt att vår GPS lurade oss helt galet, men vi fick snigla oss fram. Det var inte så mycket att välja på. Långsamt närmande vi oss vårt mål, det vill säga Granö camping.

GPS
7 km ska ta 2,5 timme att köra …

Granö camping

Det tog tid att komma fram, men till slut kunde Peter få sin bilwhiskey, alltså whiskeyn som han vill ha efter en lång bilresa. Då hade vi (äntligen!) kommit fram till Granö camping, som ligger mellan Lycksele och Umeå.

Här är lugnt och fridfullt och vi står på en stor gräsmatta tillsammans med några andra husbilar, husvagnar och tält. Här slappnar vi av och tar det lugnt en kväll innan äventyret fortsätter.

Granö camping
Wszystkie nasze najlepsze wskazówki dotyczące Västerbotten: kliknij na obrazek!

Zapisz się do naszego newslettera