Menu Close

Ruotsi Freedomtravelin mukaan

Olemme matkustaneet paitsi ulkomailla myös paljon Ruotsissa. Eikä vähiten matkailuautolla! Tässä voit tutustua joihinkin paikkoihin, joissa olemme käyneet. Voit vapaasti kertoa meille kivoista paikoista, jotka olemme jättäneet väliin!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Norrland

Kävimme Pohjois-Ruotsissa matkailuautomatkalla kesällä 2010. Ajoimme aina Pite Havsbadiin asti ja sitten taas etelään, rannikkoa pitkin. Olemme ajaneet matkailuautolla myös muutamaan otteeseen Gävlen ympäristöön. Seuraavissa paikoissa on käyty Pohjois-Ruotsissa, useimmiten matkailuautolla.

Pite havsbad
Pite Havsbad Pohjois-Ruotsissa

Svealand

Keski-Ruotsi on meille usein hyvä kohde matkailuautomatkoille. Tässä muutamia paikkoja, joissa olemme käyneet, useimmiten matkailuautolla.

Middag Trosa
Trosa Svealandissa

Götaland

Vaikka minä (Helena) olen kotoisin Skånesta, emme usein matkusta niin kauas etelään. Syynä on tietenkin se, että se on liian pitkä matka viikonlopun aikana, kun asut Tukholmassa. Götalandessa olemme vierailleet Tukholmasta käsin tehdyillä matkailuautomatkoilla. Toisissa olemme käyneet matkalla Eurooppaan tai Euroopasta.

Valdemarsvik
Valdemarsvik Götanmaalla

Lisää sijainteja Ruotsissa

Mitkä ovat suosikkipaikkojasi Ruotsissa? Minne meidän pitäisi mielestäsi viedä matkailuauto seuraavaksi?

Sverige, Sigtuna

Tilaa uutiskirjeemme