Advertisement

Mönsteråsissa, Oskarshamnin ja Kalmarin välissä, meitä tervehtivät blues-festivaalit, pitkätukkaiset tyypit nahkavaatteissa, rähjäiset autot ja nuoret punkkarit ... Alhaalla satamassa oli asuntoautojen parkkipaikka, ja onnistuimme saamaan todella mukavan paikan veden ääreltä, vaikka siellä oli jo lähes 15 asuntoautoa.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Mönsteråsin moottoritien huoltoasema

Mönsteråsin paikka sijaitsee sataman vieressä, ja täällä oli jo varmaan 15 matkailuautoa, kun saavuimme. Vaikka paikka oli melko täynnä, onnistuimme saamaan paikan veden ääreltä, josta oli ihana näköala merelle. Illan aikana paikalle saapui vielä lisää matkailuautoja, joten meillä oli hyvää seuraa yön aikana.

80 kruunua maksamalla pääsee matkailutoimiston huoltorakennukseen, jossa on vessat, mutta ei sähköä. Hieno merinäköala kuului kuitenkin hintaan! Paikalta on myös hyvin lähellä Mönsteråsin keskustaa, jonne teimme lyhyen kävelylenkin.

Ställplats Mönsterås
Mönsterås

Blues-festivaali ja 'The Round'

Kävimme kävelyllä Mönsteråsissa, joka osoittautui varsin mukavaksi pikkukaupungiksi, jossa on pieniä viehättäviä taloja ja katuja. Siellä oli myös bluesfestivaali, jossa oli musiikkia pienillä lavoilla, olutta ja ruokaa. Kaupungissa oli siis paljon ihmisiä, mukavaa!

Illalla, kun teimme ruokaa matkailuautossa, paikalliset alkoivat tehdä "kierrosta". Autot tulivat yksi kerrallaan alas satamaan, tekivät kierroksen ja ajoivat takaisin kaupunkiin... Autoissa oli nuoria, vanhempia ihmisiä, eläkeläisiä, kokonaisia perheitä, huijareita... Oli jopa poliisiautoja ja ambulansseja. Onko se Mönsteråsin juttu? Mitä he tekivät siellä? Katselivat asuntoautoja? Katselivat vettä? Tarkistivat, oliko jotain tekeillä?

Mönsterås centrum
Mönsterås festival
Kaikki parhaat vinkkimme Smålandin lomalle

Oletko käynyt Mönsteråsissa? Kerro meille kokemuksistasi! Ehkä sinulla on vielä lisää vinkkejä nähtävyyksistä ja tekemistä Mönsteråsissa?

Tilaa uutiskirjeemme