Eilen päädyimme leirintäalueelle Tättö Havsbadiin, Loftahammariin Västervikin pohjoispuolella. Emme ole tottuneet yöpymään leirintäalueella, mutta joskus se voi olla hyvä vaihtoehto. Leirintäalue on oikein mukava veden äärellä, ja joskus voi olla mukavaa, kun on sähköä, suihkuja ja muita palveluita.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ennakkoluulot retkeilystä

Kun et ole tottunut asumaan leirintäalueella, on helppo saada vahvistusta ennakkoluuloille leirintäalueita kohtaan. Miksi pitää pukeutua verkkareihin ja tossuihin vain siksi, että asuu leirintäalueella? Olemme nähneet kokonaisia perheitä, joissa on tossut!

Olemme myös kävelleet kaikkien asuntovaunujen keskellä, ja olemme olleet erittäin kiehtovia kaikista valtavista teltoista, kaikista suurista puukansista, kaikista kukkapenkeistä (niiden kasvattaminen on varmaan vienyt aikaa?), kaikista aidoista ja kaikista lipuista. Tämä on oma maailmansa ...

Hämmästyttävän mukava leirintäalue

Muuten meidän on sanottava, että tämä leirintäalue on fantastinen! Olemme istuneet iltaisin matkailuautomme ulkopuolella ja nauttineet kauniista näkymistä. Sitten kävimme kävelyllä ja katselimme auringonlaskua.

Solnedgång vid Tättö havsbad
Kaikki parhaat vinkkimme Smålandin lomalle

Oletko käynyt Tättön merikylpylässä? Kerro meille kokemuksestasi! Ehkä sinulla on vielä lisää vinkkejä nähtävyyksistä ja tekemistä Tättö Havsbadin ympäristössä?

Tilaa uutiskirjeemme