Annons

Igår hamnade vi på en camping vid Tättö havsbad, i Loftahammar norr om Västervik. Vi är inte så vana att bo på camping, men ibland kan det vara ett bra alternativ. Campingen ligger väldigt fint vid vattnet och det kan vara skönt ibland att få tillgång till el, dusch och annan service.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fördomar om camping

När man inte är van att bo på camping är det lätt att få en del fördomar om campingar besannade. Varför måste man ha träningsoverall och foppatofflor bara för att man bor på en camping?? Vi har sett hela foppatoffelfamiljer!

Vi har också gått en promenad bland alla husvagnar och är oerhört fascinerade över alla enorma förtält, alla stora trätrallar, alla rabatter (de måste ha tagit tid att odla upp?), alla staket och alla flaggor. En helt egen värld det här …

Fantastiskt fin camping

I övrigt måste vi säga att den här campingen är fantastiskt fin! Vi har suttit utanför vår husbil på kvällen och njutit av den fina utsikten. Sedan gick vi en promenad och tittade på solnedgången.

Solnedgång vid Tättö havsbad
Alla våra bästa tips om semester i Småland

Har du besökt Tättö havsbad? Berätta gärna om dina erfarenheter! Kanske har du ännu fler tips på saker att se och göra runt Tättö havsbad?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev