Meny Stäng

Gamleby camping – Kustcamp Gamleby

Nu har vi kommit fram till Gamleby camping, inte långt från Västervik. Campingen är stor och verkar välskött, men just nu är det ganska öde här. Vi har hittat en plats högt upp med härlig utsikt över vattnet.

Gamleby camping vid Östersjön

Gamleby camping, eller KustCamp Gamelby, är en familjecamping som ligger långt in i en vik i Östersjön. Detta är en camping omgiven av vackert grön natur och under högsäsong finns här all service man behöver, inklusive bemannad reception och en liten restaurang. Just nu känns det däremot ganska öde här. Några husvagnar står uppställda, men det verkar inte vara många hemma. Personalen kommer först ikväll.

På sommaren kan man förstås bada här, och enligt campingens webbsida blir det insjötemperaturer i vattnet, samtidigt som det finns hopptorn för lek i vattnet. Man kan också hyra båtar, eller kanske den vedeldade familjebastun nere vid vattnet. Vi är dock inte ute efter något av detta … Vi önskar oss bara en lugn campinghelg i vacker miljö! Vi har parkerat husbilen på en plats där vi har härlig utsikt över vattnet.

Gamleby camping
Camping i Gamleby

Fin plats vid vattnet

Vi har hittat en fantastiskt fin plats med utsikt över vattnet. Lite mer sol hade inte skadat, men det känns lyxigt ändå! Vi har ägnat eftermiddagen åt att ta det lugnt, njuta av naturen och läsa. Nu har vi precis satt igång grillen för att göra i ordning middag. Imorgon planerar vi att ge oss ut och jogga en sväng, och sedan rullar vi troligtvis vidare mot en ny camping. Önskar trevlig helg!

Helena Gamleby camping
Peter Gamleby
Camping Gamleby
Alla våra bästa tips om semester i Småland

Har du besökt Gamleby camping? Hur var din upplevelse? Har du kanske fler tips på saker att se och göra i området?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev