Meny Stäng

Lysingsbadets camping – Västervik Resort i Västervik

Annons

Nu har vi tagit oss till Lysingsbadets camping, som ligger precis utanför Västervik. Det här är en helt enorm camping med 900 campingplatser, stugor, restauranger, pool, gym och jag vet inte allt. Carina och Stefan, som vi pratat med genom bloggen, hade som tur var kommit hit tidigare och tipsat om fina platser vid vattnet. Så för oss var det bara att rulla ner och ställa oss bredvid dem.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att träffa husbilsvänner

Oj vad roligt det är att träffa andra husbilsåkare via bloggandet! Vi hade kontakt med Carina och Stefan medan vi stod på Gamleby camping, och bestämde oss för att åka över till Lysingsbadets camping, där de stod med sin husbil. Det blev ungefär en timmes bilresa, och när vi kom fram fanns en ledig plats som väntade på oss bredvid Carina och Stefan.

Vi hade verkligen en supertrevlig eftermiddag och kväll tillsammans! Vi började med ett glas i solen, innan vi gick på promenad för att se oss omkring på campingen. På bilden nedanför kan du se oss i solskenet utanför Stefans och Carinas husbil.

Camping Lysingsbadet
Lysingsbadet camping

Promenad runt Lysingsbadets camping

Vi tog en promenad runt campingen tillsammans med Carina och Stefan, och det här stället är verkligen enormt. Allt har inte öppnat ännu, men under somrarna finns här restauranger, butik, en arena där artister uppträder, relaxavdelning, flytbastu, gym, äventyrsgolf, pool och massor av olika aktiviteter för barn. Läs gärna mer på campingens webbsida.

Det finns också stora naturområden, bland annat fina klippöar med broar emellan. Själva har nåt vi jackor på (förutom emellanåt när solen är stark), eftersom det blåser en aning. Men ungarna är tappra – de springer runt i badbyxor!

Lysingsbadet stugor
Lysingsbadet stuga
Äventyrsgolf Lysingsbadet
Västervik Lysingsbadet
Lysingsbadet Västervik
Sjöfåglar

Lång och trevlig kväll

Efter promenaden kom vi tillbaka till våra husbilar. Det blev en lång och trevlig kväll med mycket prat och skratt, först vid utemöblerna i solen och sedan inne i Carinas och Stefans husbil.

Lysingsbadet husbil
Lysingsbadets camping
Alla våra bästa tips om semester i Småland

Har du besökt Lysingsbadets camping? Hur var din upplevelse? Har du kanske fler tips på saker att se och göra i området?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev