Meny Stäng

Trosa havsbad och camping – fint vid vattnet

Vi rullade förbi ställplatsen i Trosa igår, där det stod fullt av husbilar, och fortsatte ut på den lilla bron mot Trosa havsbad och camping. Trosas ställplats är utmärkt, men vi har varit där många gånger och var lite nyfikna på campingen.

Fint läge vid vattnet

Trosa havsbad och camping ligger fint vid vattnet utanför Trosa. Miljön är lite backig miljö, och här finns en vild blandning av ekipage: husvagnar med terrasser, husbussar som inte ser ut att ha några planer på att förflytta sig och husbilar på tillfälligt besök. Vi hittade en plats med utsikt över vattnet och plockade genast fram stolar och bord. Härligt att kunna sitta ute!

Vi var hungriga när vi kom fram, så det blev till att värma på gårdagens saffransdoftande fiskgryta på direkten … Hur gott som helst! Resten av dagen tog vi det lugnt, njöt av den friska luften och läste varsin bok.

Peter på Trosa havsbad

Fler bilder från Trosa havsbad

Nu har vi vaknat upp till en solig, men lite kylig, dag på Trosa havsbad och camping. Vi har gått en sväng på området och sett att campingen ser ganska trevlig ut, om än lite oorganiserad och rörig.

Här finns bland annat en liten sandstrand och en liten båthamn. Bredvid båthamnen verkar det dessutom speciella husbilsplatser, utan el. Här kommer några bilder så du själv kan se hur det ser ut. Läs gärna också mer på campingens webbsida.

Skoltur står det på den här bussen ...
Skoltur står det på den här bussen …
Fler husbilar och husbussar på campingen
Fler husbilar och husbussar på campingen
Trosa-havsbad-2
Den lilla båthamnen, där man bland annat kan hyra kajaker och trampbåtar, och husbilsplatserna i bakgrunden
Den lilla båthamnen, där man bland annat kan hyra kajaker och trampbåtar, och husbilsplatserna i bakgrunden
Utsikten från vår husbilsdörr..
Utsikten från vår husbilsdörr …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev