Meny Stäng

Trosa gästhamn – och träff med husbilsvänner

Annons

Trosa gästhamn är ett av våra favoritställen när vi är ute med husbilen! Det är lagom långt att åka från Stockholm och väldigt mysigt. Dessutom står man riktigt bra med husbilen här i gästhamnen. Här finns all service man behöver, och det är alltid fint att stå nära vattnet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Why we like trosa

Trosa är en väldigt mysig liten stad där man kan titta på båtarna, strosa bland små hantverks- och delikatessbutiker eller besöka caféer och restauranger. Ställplatsen för husbilar ligger i gästhamnen, och för 160 kr/dygnet får man tillgång till el, toaletter, duschar, soptömning och trådlöst internet. Om det är fullt (eller om man struntar i denna service) kan man också stå helt gratis vid vattnet till vänster om hamnen.

trosa

Plats med el och husbilsvänner

Igår kväll var alla elplatser fulla, så då stod vid nere vid vattnet. Idag har vi lyckats tränga in oss och få en plats med el… Och vad var det första som hände när vi kom hit? Jo, vi träffade husbilsvänner från i påskas … kul!

Ställplats i Trosa

Besök i husbilen

En av de saker som är roligt med husbil är att man träffar en massa nya människor. När vi var i Trosa i påskas träffade vi två supertrevliga par från Haninge och arrangerade en lite spontan påsklunch med dem. Och nu träffades vi alltså igen! Det blev en trevlig kväll i vår husbil med prat om husbilsresor och om allt sånt som går upp och ner i livet.

Husbilsvänner Trosa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev