Meny Stäng

Sverige enligt Freedomtravel

Annons

Vi har ju inte bara rest utomlands, utan också en hel del i Sverige. Inte minst med husbilen! Här kan ni kika lite på platser som vi besökt. Tipsa oss också gärna om fina platser som vi har missat!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Norrland

Norra Sverige besökte vi under en husbilsresa sommaren 2010. Då tog vi oss ända upp till Pite havsbad, och sedan körde vi söderut igen, längs kusten. Dessutom har vi tagit husbilen ypp till området runt Gävle vid några andra tillfällen. Följande platser har vi besökt i den norra delen av Sverige, mestadels med husbil.

Pite havsbad
Pite havsbad i norra Sverige

Svealand

Den mellersta delen av Sverige ligger ofta bra till för oss när vi ska ge oss ut på husbilsturer. Här är några platser vi har besökt, mestadels med husbil.

Middag Trosa
Trosa i Svealand

Götaland

Även om jag (Helena) kommer från Skåne, så blir det inte så ofta vi reser så långt söderut. Anledningen är förstås att det är för långt att åka över en helg när man bor i Stockholm. Några av platserna i Götalande har vi besökt på husbilsturer med utgångspunkt i Stockholm. Andra har vi besökt när vi varit på väg ner mot eller upp från Europa.

Valdemarsvik
Valdemarsvik i Götaland

Fler platser i Sverige

Vilka är dina favoritplatser i Sverige? Vart tycker du att vi ska rulla med husbilen nästa gång?

Sverige, Sigtuna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev