Meny Stäng

Furuviksparken

Idag blev det en heldag i Furuviksparken i Gävle. En riktigt fin park med vilda och tama djur, äventyrsbad, tivoli och äventyrsö. Peters bror och deras grannar hade tillsammans med sig åtta (!) barn. Billie (14) följde med oss.

Vilda och tama djur

Det finns gott om både vilda och tama djur i Furuviksparken. Min favorit blev absolut de fina lemurerna!

Lemur Furuviksparken

Äventyrsö med aktiviteter

Det finns också en äventyrsö med många olika aktiviteter. Bland annat finns en höghöjdsbana, som blev populär i sällskapet. När alla klättrat klart slängde sig Billie och de andra barnen i poolen. Peter och jag softade en stund i gräset. Nu ska vi försöka ladda inför de tre sista arbetsdagarna innan semestern.

Höghöjdsbana Furuvikparken

© 2018 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.