Har du firat midsommar i husbil? Enligt junis omröstning var det många läsare (38 procent) som firade midsommar i husbil, härligt! Stort TACK till alla 89 som var med och röstade!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resultatet av omröstningen

Varje månad har vi en omröstning här på FREEDOMtravel. Den senaste månaden frågade vi om hur man firar midsommar. Sammanlagt 89 personer svarade på omröstningen Hur firar ni midsommar i år?

Av resultatet kan vi sluta oss till att många (38 procent) valde att fira midsommar i husbilen i år. Det var också relativt många som firade midsommar hemma (17 procent), hos vänner (13 procent), i stuga (8 procent) eller utomlands (8 procent).

  1. I husbil (38 %)
  2. Hemma (17 %)
  3. Hos vänner (13 %)
  4. I stuga (8 %)
  5. Utomlands (8 %)
  6. På annat sätt (6 %)
  7. I husvagn (4 %)
  8. Inte alls (4 %)
  9. I båt (1 %)
Midsommar i husbil

Midsommar i husbil

Var kan man fira midsommar i husbil? Ibland har vi rest till vänner som bor på landet och firat med dem, och då är det perfekt att ha husbilen med sig. Andra gånger har vi tagit husbilen och rullat till en camping. Många campingar arrangerar midsommarfirande, och vad kan vara bättre än att fira midsommar i husbil i ett fint naturområde. Här följer några av våra favoritställen att fira midsommar. Vilka är dina bästa tips?

1. Rullsands camping

Rullsands camping utanför Gävle ligger fint vid vattnet och här hittar man både lugnet, och lite mer feststämning om man önskar det.

Rullsands camping

2. Eköns camping

Eköns camping utanför Valdemarsvik ligger vackert vid kusten, och här kan man ta del av traditionellt midsommarfirande om man önskar det.

Ekön

3. Midsommarafton i Skärgården

Sist men inte minst är det ju fint att fira midsommar hos släkt eller vänner i skärgården, eller någon annanstans på landet. Vi har bland annat firat midsommar hos Peters bror, som har sommarstuga på Blidö.

Svenskt midsommarfirande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev