Meny Stäng

Limhamn med husbil – ställplats och solnedgång

Annons

Nu står vi i Limhamn med husbilen. Äntligen är vi på väg mot Polen! Peter jobbade några timmar i morse och sedan skulle det tankas, ätas och fyllas på vatten … När vi till slut kom iväg orkade vi inte längre än till Nyköping innan vi behövde sovpaus. Men sedan vaknade vi och fortsatte mot Skåne!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Var finns ställplatsen i Limhamn?

Till slut kom vi fram till Skåne och Limhamn i Malmö. Vi hade läst att det skulle finnas en ställplats för husbilar i småbåtshamnen här. Men var? Vi körde fram och tillbaka i hamnen, men hittade inga skyltar om platser anvisade för husbilar.

Vi körde ut på en pir där vi såg en annan husbil parkerad och ställde oss där. Här hade vi visserligen ingen service, men vi stod ändå bra på parkeringsplatser på längden, med fin utsikt över vattnet.

Uppdatering: Efter att vi skrev detta inlägg har småbåtshamnen i Limhamn uppdaterat sin hemsida. Det ska finnas ett helt gäng husbilsplatser, och de finns tydligt utmärkta på småbåtshamnens sida. Där hittar du också mer info om service och priser.

Limhamn Skåne

Solnedgång i Limhamn

Efter ett tag kröp skymningen över oss i Limhamn. Innan solen gick ner över havet färgade den himlen intensivt orange, och vi kunde inte låta bli att ta några foton.

Ställplats Limhamn
Limhamn
Limhamn kväll

Fyrverkerier

Efter en liten stund började det välla in massor av människor på strandpromenaden: med bil, moppe, båge, cykel, inlines, till fots … det kändes som att hela Malmö var här! Och så började de spana ut mot vattnet och Öresundsbron. Vad som var på gång? Jo, fyrverkerier över bron!

Fyrverkerier Limhamn
Fyrverkerier
Fireworks
Limhamn Fyrverkerier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev