Meny Stäng

Helg med sol i Trosa

Annons

Vi har haft en riktigt fin helg i Trosa, som vi besökt med husbilen. Vi hade så bråttom att komma iväg i fredags att vi glömde datorn … Vi har alltså inte kunnat blogga under helgen, men vi har haft det riktigt bra med sol, värme och god mat. Här kommer några bilder.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ställplatsen i Trosa gästhamn

Trosa gästhamn är en av våra absoluta favorit-ställplatser. Precis intill de röda husen i gästhamnen finns sex husbilsplatser med el. Här har vi stått flera gånger när vi kommit under lågsäsong, eller tidigt på dagen. Om det är högsäsong och man är sen är det dock stor risk att de här platserna redan är upptagna … Så var det den här gången, men vi lyckades istället hittade vi en plats bland husbilsplatserna vid bryggorna strax intill.

Vid bryggorna finns ungefär 13 platser för husbilar. De här platserna är utan el, men man står väldigt fint med utsikt över vattnet och småbåtarna. Det finns också tillgång till toalett och duschar, och det finns möjlighet att tömma latrin och sopor.

Gästhamn Trosa
Småbåtar

Lata dagar i solen

Vilket väder vi fick i helgen! För första gången i år kunde vi sitta ute och sola. Sååå himla härligt! På lördagskvällen invigde vi vår nya grill. Det tog lite tid, men till slut fick vi en helt gudomligt god grillad lax.

Sol i Trosa
Grilla
Middag Trosa

Den charmiga staden Trosa

Förutom att ställplatsen är bra är läget perfekt för att besöka den charmiga staden Trosa. Kan något bli mer idylliskt? I den här staden promenerar man förbi det ena huset efter det andra som ser ut att vara taget direkt ur en saga. Man kan strosa längs med kanalen eller sätta sig på något av alla mysiga fik.

trosa
Den här bilden är från ett annat tillfälle (kallare) men du ser ändå hur charmigt Trosa är!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev