Menu Close

Skoklosterin leirintäalue - upea ranta Skohalvönin niemimaalla

Skoklosterin leirintäalue (tai Sånkan leirintäalue, kuten sitä täällä olevissa kylteissä kutsutaan) sijaitsee Skohalvönissä Håbon kunnassa, lähellä Skoklosterin linnaa. Leirintäalue sijaitsee kauniilla paikalla veden äärellä, ja siellä on suuri alue leiriläisille, vaikka aluksi tuskin huomaa kaikkia asuntovaunuja puiden välissä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kaukomatkustajat ja matkailuautot kauttakulkumatkalla

Täällä Skoklosterin leirintäalueella on monia asuntovaunuja, jotka on todennäköisesti pystytetty ympäri vuoden ja joissa on markiiseja, puisia terasseja, kukkapenkkejä ja puutarhapatsaita. Tänne on tullut myös joitakin tilapäisiä matkailuautoja, jotka ovat läpikulkumatkalla tai viikonloppumatkalla. Viileämmästä ilmasta huolimatta sää on ollut tänään hyvä, ja olemme voineet istua ulkona auringossa. Olemme kävelleet rantaa pitkin ja nauttineet raittiista ilmasta.

Skokloster camping

Skoklosterissa voit kokea kauniin auringonlaskun, pelata minigolfia tai boulea, uida tai kalastaa. Skohan niemimaalla on myös luonnonsuojelualue, ja siellä on runsaasti riimukiviä ja muita muinaisjäännöksiä. Voit lukea lisää osoitteessa leirintäalueen verkkosivusto.

Peter Skokloster
Camping Skokloster

Ilta Skoklosterin leirintäalueella

Meillä oli mukava ja rauhallinen ilta Skoklostersin leirintäalueella. Teimme yksinkertaisen illallisen, joka koostui kanasta, perunaviipaleista, salaatista ja fetajuustosta. Tämän kanssa nautimme hyvän lasillisen punaista, katselimme maisemia ja pidimme hauskaa. Joskus se voi olla juuri näin yksinkertaista. Sehän on matkailuauton idea!

Skokloster
Skokloster Peter

Vierailu Skoklosterin linnassa

Kun olet Skokloster Campingissä, voit tietenkin käyttää tilaisuutta hyväksenne vierailla Skoklosterin linnassa, joka sijaitsee lähellä. Tämä kaunis linna on Ruotsin suurin koskaan rakennettu yksityinen palatsi, ja nykyään se toimii valtionmuseona, jonka paraatikerroksessa ja kokoelmissa järjestetään kierroksia. Voit myös kävellä linnan puistossa, juoda kahvit linnan kahvilassa, tutustua historialliseen Skoklosterin kirkkoon tai kenties vielä vanhemman Flastan kirkon raunioihin.

Skokloster
Linna on myös vierailun arvoinen!

Tilaa uutiskirjeemme