Menu Close

Viikonloppu naku-uintia

Lähdimme matkailuauton kanssa vasta lauantaina, ja kaikki alkoi huonosti. Minulla oli vatsakipuja, unohdimme johdot kotiin, minkä vuoksi emme voineet soittaa musiikkia, vuokraamamme elokuva oli paska... No, ymmärrätte kyllä. Menimme silti Nickstan leirintäalueelle Nynäshamniin. Melko mukava leirintäalue, jossa on mukava kylpylä hiekkarannalla. Siellä oli kiva maata upeassa säässä, mutta ....

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kivenheitto

Oli rauhallista, kun saavuimme Nicksta campingMutta hetken kuluttua joukko 14-vuotiaita poikia alkoi heittää kiviä ja lyödä kahta poliisia! Poliisit saivat yhden heistä kiinni ja kutsuivat apuvoimia. Tietenkin, kun apujoukot saapuivat, loput jengistä olivat jo lähteneet, mutta poliisit lähtivät kiinni otetun pojan kanssa.

Viisitoista minuuttia myöhemmin (!) alkoi seuraava tappelu. Tällä kertaa se oli joukko 25-vuotiaita poikia ja tyttöjä, jotka ryntäsivät paikalle, kun jotkut kaverit alkoivat tapella. Poliisit olivat pian takaisin, ja jengi joutui pakkaamaan tavaransa ja poistumaan rannalta ... Onko Nynäshamnissa aina näin ...?

Leirintäalueen naapurit, joilla on pakoputkiongelmia

Sunnuntaina nousimme pesemään auton ennen lähtöä. Siellä aloimme jutella mukavan pariskunnan kanssa, jotka olivat ensi kertaa retkeilemässä (!) uudella Dethleffillään, Magic edition (mahtava).

Kun he ajoivat lavalle, jossa harmaavesi voidaan tyhjentää, pakoputki osui maahan ja irtosi! Niinpä sekä omistaja että Peter makasivat selällään kummaltakin puolelta auton alla ja onnistuivat ripustamaan sen takaisin ... Lopulta he saivat putken kiinnitettyä ja pääsivät pois.

Ågestan naturistiallas

Jatkoimme matkaa Ågestan naturistikylpylään, joka sijaitsee Magelungen-järven rannalla Farstassa. Se oli meille aivan uusi juttu! Olimme ajatelleet, että olisi kiva ottaa kerrankin aurinkoa ilman uimapukuja, ja Ågestan naturistikylpylä olisi yksi Tukholman paremmista. Se oli siis muutama tunti auringonottoa ilman vaatteita ja odottamaton tapaaminen muutaman mukavan naapurin kanssa Sumpanista.

agesta-naturistbad

Tilaa uutiskirjeemme