Meny Stäng

Helg med nakenbad

Annons

Vi kom iväg med husbilen först på lördagen, och allt började fel. Jag hade ont i magen, vi glömde sladdar hemma som gjorde att vi inte kunde spela musik, filmen vi hyrt var skitdålig … ja, du fattar. Vi tog oss ändå iväg till Nicksta camping i Nynäshamn. En ganska trevlig camping med ett fint bad vid en sandstrand. Det var skönt att ligga där i det fantastiska vädret, men …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Stenkastning

Det var lugnt när vi kom fram till Nicksta camping, men efter en stund började ett gäng 14-åriga killar kasta sten och slå mot två poliser! Poliserna fick fast en av dem och kallade på förstärkning. När förstärkningen kom hade förstås resten av gänget dragit, men poliserna åkte iväg med killen de tagit fast.

En kvart senare (!) började nästa bråk. Nu var det ett gäng killar och tjejer i 25-årsåldern som rusade upp, när några av killarna började slåss. Poliserna var strax tillbaka och gänget fick packa ihop och lämna stranden … Är det alltid såhär i Nynäshamn …?

Campinggrannar med avgasrörsproblem

På söndagen tog vi oss upp för att tvätta bilen innan vi skulle ge oss iväg. Där började vi prata med ett trevligt par som var ute på sin premiärcamping (!) med sin nya Dethleffs, Magic edition (skitsnygg).

När de körde upp på plattan där man kan tömma gråvattnet slog avgasröret i marken och lossade! Så sedan låg både ägaren och Peter på rygg från varsitt håll under bilen för att lyckas hänga tillbaka det … Till slut fick de fast röret och kunde komma iväg.

Ågesta naturistbad

Själva rullade vi vidare mot Ågesta naturistbad, vid sjön Magelungen i Farsta. Det var en helt ny grej för oss! Vi hade tänkt att det skulle vara trevligt att få sola utan badkäderna för en gångs skull, och Ågesta naturistbad skulle visst vara ett av de bättre i Stockholm. Så det blev några timmars solande utan kläder och ett oväntat möte med några trevliga grannar från Sumpan.

agesta-naturistbad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev