Meny Stäng

Motorlampan på vår Fiat lyser

Annons

Motorlampan på vår Fiat lyser och det började när vi passerade alperna i Österrike. Det var i uppförsbackarna som jag pressade bilen som mest. Vi tog oss till en Fiat så fort vi kom in i Italien. Bilen gick ner på ett säkerhetsläge med 20 procent mindre kraft, för att ingenting skulle gå sönder. Hmm och jag som vill ha mer …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Felsökning hos Fiat

Vi hade bilen inlämnad förra veckan och Fiat har felsökt, men hittar ingenting. Så de släckte lampan och säger att ingenting är fel. Vi passade på att byta olja och filter, för den lampan hade också börjat lysa lagom när vi kom tillbaka till Sverige. Sen hämtade vi ut två dimljus, som jag ska montera. Vi fick en nota på 6200 kronor. Det kostar att ligga på topp!

Nu var det så, att när vi åkte ut i helgen, så kom vi bara fem mil, sen började den förbannade lampan lysa igen, inte kul. Man tar ju dessutom bort massa arbetstid för att lämna och hämta husbil. Så nu ska den in i morgon igen, så får vi se vad felsökningen ger för resultat …

Körning husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev