Annons

Vi är nu på Gålö havsbad och camping, i Skälåker i Haninge. Det här är en väldigt fin camping med enormt stora grönområden, fin badplats, många elplatser för husbilar eller husvagnar, massor av små stugor man kan hyra samt framför allt riktigt vacker natur runt omkring.

Gålö havsbad och camping

På Gålö havsbad och camping står man fint på gräs, och härifrån har man nära till strand, natur, servicehus och reception. Det finns el på de flesta ställen vad vi kan se, och även vatten. Det verkar som att det även kan finnas restaurang här om man kommer på högsäsong, men nu är inget sånt öppet. Läs gärna mer på campingens webbsida.

Vi kom efter stängning …

Receptionen stängde vid 19.00 igår, och när vi insåg att vi skulle bli sena ringde vi till campingen. Inga problem! Detta gick att lösa genom att personalen la nyckeln i brevlådan … Nu står vi bra på campingen och kommer åt både el och servicehus och allt annat vi behöver. Det enda som inte funkar så bra här är Internet. Vårt mobila bredband är sjukt trögt här ute tyvärr.

Gålö havsbad och camping
Gålö camping

Fin strand

Vi har riktigt tur med vädret och solen lyser över oss. Vi har tagit oss ner till stranden, som ser riktigt fin ut. När det är sommarvärme är det säkert populärt att bada här. Det ska också finnas gott om fina promenadstigar i naturen och längs vattnet, och det ska vi snart utforska. Nu är det dags för en god middag och lite helgmys i husbilen!

Gålö

Prenumerera på vårt nyhetsbrev