Meny Stäng

Husbilar på Elmia camping

Annons

På vägen ner mot Nässjö och Jönköping kom vi på att vi glömt … biljetten till Elmia! Hur man nu lyckas med det? Som tur var gick det att lösa efter några telefonsamtal till Elmia och efter att Peters bror faxat ner en kopia på biljetten hemifrån … Vi kom ner till Nässjö på kvällen och övernattade på en parkering i centrum.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Livemusik och besök vid husbilen

På fredagen var jag på kurs i Nässjö och när den var slut åkte vi mot … Elmia Husvagn Husbil. Vi hade hört att camping 2 skulle vara sned och ojämn, men vi fick en riktigt bra plats, bredvid ett gäng enorma amerikanska husbilar. De satt dessutom ute hela kvällen och spelade gitarr och dragspel, så att vi fick lite skön livemusik!

Elmia 2009

Husbilsreporter och vänner

Vi hann bara stå parkerade en kort stund innan vi började få besök! Först kom en reporter från tidningen Husbilen Test och fotograferade vår bil! Sedan kom ett par från Köping förbi som vi pratat med här på bloggen.

Därefter gick vi till campingbaren (på den andra stora campingen) och träffade några vänner, som ställer ut på Elmia med sitt företag Ute-liv. Vi har inte hunnit se så mycket av mässan ännu, men det kommer vi förstås snart att göra! Solen skiner och Peter har precis varit uppe på vårt tak (!) och tagit några bilder ut över området.

Elmiamässan 2009

Exempel på husbilar på Elmia camping

Det var nästan lika roligt att gå runt på campingen utanför Elmia som att titta på de nya husbilarna inne på mässan. Campingområdet var till största delen ett böljande vitt hav, men det fanns också många speciella och personliga husbilar. Bredvid oss stod ett gäng stora amerikanska husbussar. Den finaste av dem var nog den här. Vi fick gå in och titta och det blev verkligen en enorm yta där inne när sidoväggarna var ute.

amerikansk-husbuss

En annan speciell bil var den här röda husbussen. När det började bli kyligt ute på kvällen såg man hur röken puffade ut genom skorstenen. Då satt de där inne och eldade i sin öppna spis …

rod-husbuss

Och så avslutar vi med ytterligare några bilder på husbilar på Elmia camping …

gul-husbuss
husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev