Meny Stäng

Värmdö med husbil

Annons

Det blev en tur till Värmdö! Vi stannade över natten vid färjeläget där man kan ta färjan från Värmdö till Rindö. Vi parkerade på en parkeringsplats för “Café Lolas” gäster. Det skulle nog inte gå bra under högsäsong, men nu när allt var stängt störde vi väl inte någon …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Färjor över Oxdjupet

Här stod vi och såg färjan gå fram och tillbaka över Oxdjupet, och den ena Finlandsfärjan efter den som andra passerade. Det blåste och regnade och både Freedom och färjorna lyste upp kvällen och natten. Vi gissar att människorna på båtarna hade trevligt och åt god mat.

Värmdö färjor

Mysig kväll i husbilen

Själva fick vi en meny bestående av stekt röding, kokt potatis och Smögensås med färska räkor. Sedan lyssnade vi på några av våra favoritkonserter på DVD: Peter Gabriel, Robbie Williams och Faithless. Medan kvällen blev mörkare och mörkare …

Värmdö färjor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev