Meny Stäng

Vänersborg med husbil

Annons

Vi kom fram till Vänersborg med husbil sent igår kväll. Det var en bra bit att köra och det blåste rejält. Någonstans efter Lidköping började vi få ont om diesel i tanken. Är det nån som vet hur långt och ödsligt det är mellan Lidköping och Vänersborg?? När vi till slut hittade en mack tror jag att vi rullade in på ångorna …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ställplats i marinan

Om man kommer till Vänersborg med husbil finns det en ställplats i marinan, och det är dit vi har hittat. Vi har kopplat in el och det verkar finnas all möjlig annan service som toaletter, duschar och latrintömning.

Men hamnkontoret har bara öppet på tisdagar och fredagar, så det går inte att få koden till toaletterna. Vi har inte hittat att man kan ringa någonstans heller, tyvärr, så den servicen får vi klara oss utan … Läs gärna mer om ställplatsen på marinans webbsida.

Vänersborg ställplats

Föreläsningar i Vänersborg

Vad vi gör här i Vänersborg? Jag (Helena) är här för att föreläsa i mitt jobb. Det är praktiskt och bekvämt att ha husbilen med sig när man är ute på jobb, och ofta brukar vi kombinera det med en liten campingtur över helgen. Den här gången blir det inte så dock.

Det är lite regnigt idag, men annars verkar Vänersborg vara en mysig liten stad. Vi hade egentligen tänkt fortsätta husbilsresan med en liten minisemester  i närheten av Vänersborg över helgen. Det hade varit supermysigt. Sedan visade det sig att vi råkat göra en liten dubbelbokning på lördagen. Så det blir alltså till att åka hem igen efter föreläsningarna …

Ställplats Vänersborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev