Menu Close

Naturistileirintäalueet Euroopassa - 5 suosikkiamme

Tämän päivän vinkki koskee naturistileirintäalueita Euroopassa! Käymmekö yleensä naturistileirintäalueilla? No, emme oikeastaan kovin usein, mutta joskus voimme arvostaa auringonottoa ja uintia ilman vaatteita lomalla. Tänään kerromme, mitkä ovat suosikkileirintäpaikkojamme naturistileirintäalueilla Euroopassa. Vierailetko sinä joskus naturistileirintäalueilla... vai onko se sinulle täysin mahdoton ajatus?

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

1. leirintäalue Oltra Cap d'Agde, Ranska

Ensinnäkin on mainittava leirintäalue Olta Cap d'Agdessa Etelä-Ranskassa. Kyseessä ei ole pelkkä nudistileirintäalue, vaan nudistileirintäalue, joka sijaitsee alastonkuvissa olevassa kaupungissa. Voit siis olla alasti leirintäalueella ja rannalla, mutta halutessasi voit olla alasti myös kaupungin kaupoissa ja ravintoloissa. Tai miksi et menisi pankkiin?

Camping Oltra

2. El Templo del Sol L'Hospitalet de l'Infantissa, Espanjassa.

Kaunein käymämme naturistileirintäalue on luultavasti El Templo del Sol, joka sijaitsee L'Hospotalet de l'infantissa, Tarragonan lounaispuolella Espanjassa. Kaikki leirintäalueen rakennukset ovat arabialaiseen tyyliin, ja siellä on poreallas ja ehkä yksi Espanjan kauneimmista rannoista (ylin kuva). Omalla leirintäalueen tontilla, uima-altaassa ja rannalla voi olla alasti, mutta jos haluaa käydä kaupassa tai vastaanotossa, on pukeuduttava.

Spanien, El Templo del sol
El Templo del sol

3. Riva Bella Camping, Korsika

Korsikan itärannikolla on ihana naturistileirintäalue, jossa voit pysäköidä matkailuautosi suoraan rannalle. Tämä on luonnonkaunis leirintäalue, jossa on pitkiä rantoja, avoimia peltoja, järvi, laama-aita ja kylpylä. Hieman erilainen mutta rentouttava paikka!

4.Camping koversada, Kroatia

Kroatiassa on runsaasti leirintäalueita naturisteille. Siellä on myös melko paljon nudistirannatkuten kuuluisa Zlatni Ratin ranta Bolissa Bracin saarella. Olimme täällä lokakuussa ja saimme nauttia kauniista rannasta lähes yksin. Fantastista! Olemme myös käyneet muun muassa Nudistileiri Vrboska Hvarin saarella. Siistein on luultavasti Camping Koversada Vrsarissa Istriassa, jossa on oma glamping-saari!

5. Rullsands Campingin naturistiranta, Ruotsi

Tietenkin meidän on sisällytettävä listaan ruotsalainen leirintäalue, ja sen on oltava Rullsandin leirintäalue Gävlessä, vaikka se on itse asiassa... ei on nudistileirintäalue. Tämä on tavallinen (ja erittäin mukava!) leirintäalue, jossa voit pitää vaatteet päälläsi. Rannalla on kuitenkin vaihtoehtoja sekä niille, jotka haluavat pukeutua, että niille, jotka haluavat ottaa aurinkoa ja uida ilman vaatteita.

Rullsand strand och camping

Naturistileirintäalueet Euroopassa - onko se sinua varten?

Entä sinä, oletko käynyt mukavalla tai hyvällä naturistileirintäalueella? Vai tunnetko olosi epämukavaksi jo pelkästä sanan ... kuulemisesta? Tiesitkö muuten, että on olemassa jotain, jota kutsutaan nimellä Naturismin päivä?

Naturistcampingar i Europa

Tilaa uutiskirjeemme