Menu Close

El Templo del Sol - Naturistileirintä Deluxe

Hektisen festivaaliviikko ja viikon kaatosade, tunsimme tarvetta ylellisemmälle ja mukavammalle leirintäalueelle. Löysimme nyt superhyvän leirintäalueen nimeltä El Templo del Sol, hieman Tarragonasta lounaaseen. Täällä sinua tervehtivät arabialaistyyliset huoltorakennukset ja kun astut sisään vastaanoton lasiovista, tuntuu kuin astuisit hienompaan hotelliin.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

El Templo del Sol

El Templo del Sol on naturistileirintäalue, joka sijaitsee L'Hospitalet de l'Infantissa, lähellä Tarragonaa. Leirintäalueet on todella mukava ja hyvin hoidettu, ja kaikki alueen talot on suunniteltu arabialaiseen tyyliin. Matalasesongin aikana sinun on maksettava noin 20 euroa yöltä yöpyäksesi täällä, ja se sisältää sähkön.

Spanien, Templo del sol

Naturistileirintäalue deluxe

Entä naturistileirintä? Jos sää on hyvä, ihmiset voivat halutessaan ottaa aurinkoa alasti rannalla ja leirintäalueilla (nyt on kuitenkin hieman liian koleaa), mutta vastaanotossa, baarissa ja kaupassa vaaditaan vaatteita.

El Templo del Sol
Vastaanotto
El templo del Sol Spanien
Toinen talo tontilla, johon kuuluu kauppa.

Suuri ranta ja uima-altaat

Ranta on aivan vieressä, ja se on erittäin mukava, samoin kuin suuri ulkouima-allas. Ulkouima-altaassa on liian kylmä uida juuri nyt, mutta siellä on myös suuri poreallas, jossa on lämmintä vettä.

Spanien, El Templo del sol
Pitkä kaunis hiekkaranta
Vacker strand Spanien
Sama ranta, näkymä toiseen suuntaan
Pool
Suuri mukava uima-allas, mutta hieman liian kylmä uimaan juuri nyt.

Hyvä ruoka ja internet

Olemme hankkineet paljon hyvää ruokaa ja ladanneet lisää internetiä matkapuhelimiin. Nyt suunnitelmana on jäädä tänne muutamaksi päiväksi, pitää hauskaa ja toivottavasti pystymme treenaamaan joka päivä (jos tuuli sallii teltan pystyttämisen). Tai voimme jatkaa treenaamista ulkona ...

Camping
Sää ei salli paljoa alastomuutta juuri nyt...
Spanien, El Templo del sol
Spanien, El Templo del sol
Spanien, El Templo del sol

Myrskyinen sää Espanjassa

Meillä on ollut paitsi hyvää säätä, myös myrskyjä, ja muutama päivä sitten sää saavutti huippunsa. Säätiedotuksessa oli varoitettu myrskytuulista, joiden nopeus oli 28 m/s, ja tuuli oli todellakin niin kova! Ihmiset juoksentelivat leirintäalueella kuin kanat kerätäkseen tavaroitaan. Telttoja purettiin tai kiristettiin useammalla hihnalla, ja ulkokalusteita taitettiin kokoon ja kiinnitettiin.

Spanien, El Templo del sol

Tuuli heitteli autoa joka suuntaan, sora iskeytyi matkailuauton kylkeen ja kynnysmatto, jonka olimme jättäneet auton alle, lensi pois. Eniten meitä kiehtoi taivaalle muodostunut mahtava ja hieman pelottava pilvi, joka muutti muotoaan koko illan ajan... Ihmettelimme, mitä tapahtuisi, mutta lopulta pilvi hajosi. Tänään heräsimme auringonpaisteeseen ja tyyneyteen.

Storm Spanien
Kaikki parhaat vinkkimme Espanjasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme