Meny Stäng

El Templo del Sol – Naturistcamping Deluxe

Efter en hektisk festivalvecka och en vecka i hällande regn kände vi för lite lyxigare och mer bekväm camping. Vi har nu hittat till en superfin camping som heter El Templo del Sol, en bit sydväst om Tarragona. Här möts man av servicebyggnader i arabisk stil och när man går in genom glasdörrarna till receptionen känns det som att man kommer in på ett finare hotell.

El templo del sol

El Templo del Sol är en naturistcamping som ligger i L’Hospitalet de l’Infant, inte så långt från Tarragona. Campingen är riktigt fin och välskött, och alla hus på området är designade i arabisk stil. Nu, under lågsäsong, får man punga ut med ca 20 euro/natt för att stå här, och då ingår el.

Spanien, Templo del sol

Det här med naturistcamping då? Ja, om det är fint väder kan folk sola nakna på stranden och på sina campingtomter om de vill (lite för kyligt nu dock), men i receptionen, baren och butiken är det kläder som gäller.

El Templo del Sol

Receptionen

El templo del Sol Spanien

Ytterligare ett hus på området, här finns bland annat butik

Fantastisk strand och pooler

Stranden ligger precis intill och är grymt fin, liksom den stora utomhuspoolen. Det är för kallt att bada i utomhuspoolen just nu, men det finns också en stor bubbelpool med varmt vatten.

Spanien, El Templo del sol

Lång vacker sandstrand

Vacker strand Spanien

Samma strand, med utsikt åt andra hållet

Pool

Stor fin pool, men lite för kallt att bada just nu

God mat och internet

Vi har bunkrat upp med en massa god mat och laddat på mer internet på våra mobiltelefoner. Nu är planen att stå här några dagar, ha det bra och förhoppningsvis kunna träna varje dag (om blåsten tillåter oss att slå upp förtältet). Väderleksprognosen lovar sol, men hur mycket det ska blåsa och hur varmt det ska bli beror på vilken väderlekstjänst man ska lite på …

Spanien, El Templo del sol

Lite oväder får man räkna med

Spanien, El Templo del sol

Men det var kort

Camping

Vädret tillåter inte så mycket naket just nu ..

Spanien, El Templo del sol

Träning fungerar

Spanien, El Templo del sol

Och fota