Menu Close

Pikavierailu Torreviejaan - Skandinavian Espanjaan

Advertisement

Itse asiassa meidän oli tarkoitus pysähtyä Torreviejassa hieman pidempään ja ehkä tavata sekä bloggaajia että ystävien ystäviä, mutta niin ei käynyt. Ajoitus ei ollut ihan oikea, emmekä sitten löytäneet hyvää majapaikkaakaan, jossa olisimme halunneet yöpyä. Joten se oli pikavisiitti!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Torrevieja

Torrevieja on espanjalainen kaupunki, joka sijaitsee Alicanten maakunnassa Costa Blancan rannikolla Etelä-Espanjassa. Kaupungissa on noin 83 000 asukasta, joista pieni osa on ruotsalaisia ja norjalaisia. Torrevieja on yksi monista Espanjan paikoista, joihin skandinaavit haluavat ostaa kiinteistön ja asettua asumaan.

On siis hyvä mahdollisuus kuulla ruotsia tai norjaa kaupungilla kävellessäsi. Torreviejassa on myös paljon kauppoja ja ravintoloita. Siellä on myös monia suosittuja rantoja, kuten Playa Del Cura etelässä ja Playa Los Locos ja La Mata -ranta pohjoisessa.

Ruotsalaiset tuotteet

Pikavisiittimme aikana Torreviejassa ohitimme Skandiamäklarnan, Ask & Embla -myymälän, Svensken på hörnet -ravintolan ja lukemattomia Ruotsin lippuja. Ruokakauppa Carrefourista löysimme Kallesin kaviaaria, Abbasin silliä, Kavlin pehmeää juustoa ja näkkileipää. Voisi melkein sanoa, että tuntui kuin olisimme käyneet pikavisiitillä Ruotsissa!

Meille ei tarjottu näkkileipää, koska se on itse asiassa aika kallista täällä alhaalla. Ei ollut myöskään kaviaaria. Meillä on jo kaksi tuubia autossa, ja niitä on vaikea syödä. Täällä on niin paljon paikallista hyvää ruokaa, että sitä haluaa syödä! Tilapäisenä turistina se ei ole niin kiinnostavaa, mutta ymmärrämme, että täällä pitkään asuvat skandinaavit arvostavat "kotimaisten" tuotteiden saamista käsiinsä. Nyt olemme heiluttaneet hyvästejä Torreviejalle ja jatkaneet matkaa itään ... kohta näet minne!

Hårt bröd i Torrevieja
Kaupan hyllyt Carrefourissa Torreviejassa
Kaikki parhaat vinkkimme Espanjasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme