Menu Close

Matkailuauton (ja naturismin) päivä

Nykyään kaikella tuntuu olevan oma päivänsä. Kollegamme bloggaaja Lanclin muistutti meitä siitä, että huomenna (18. kesäkuuta) on matkailuajoneuvopäivä. Lisäksi on kansainvälinen jongleerauspäivä, kansainvälinen piknik-päivä, pionipäivä ja naturismin päivä. Huomenna on paljon valinnanvaraa!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuautopäivä - mikä se on?

Se, että tämä päivä on matkailuajoneuvojen päivä, on ilmeisesti matkailuajoneuvojen ystävien ansiota. Miten tätä päivää juhlitaan, on meille hieman epäselvää, mutta ehkä teillä on jotain vinkkejä? Oletko juhlistanut matkailuautopäivää aiemmin tai aiotko tehdä niin tänä vuonna?

Husbilens Dag kanske kan firas vid vattnet?
Ehkä matkailuautopäivää voidaan juhlia veden äärellä?

Mitä teet huomenna?

Emme ole huomenna matkailuautolla liikkeellä. Matkailuautomme FREEDOM on oikeastaan seissyt paikallaan koko kevään, mutta aiomme matkustaa enemmän elo-lokakuun aikana. Silloin menemme matkailuautolla Stora Noliaan Piteåan ja Elmia-messuille Tukholmaan. Jönköping.

Emme myöskään huomenna jonglööraa, poimi pioneita tai kävele alasti Pampasin venesatamassa. Lasketaanko piknikiksi, jos syömme lounaan tai päivällisen (vaatteet päällä) kannella? Miten vietätte huomista päivää?

Morgondagen kan även firas med naturism  - om man hellre känner för det
Huomista voi juhlia myös naturismin parissa - jos haluat.

Tilaa uutiskirjeemme