Menu Close

Motorhome (and naturism) day

Everything seems to have its own day these days. Our fellow blogger Lanclin reminded us that tomorrow (18 June) is Motorhome Day. It's also International Juggling Day, International Picnic Day, Peony Day and Naturism Day. Lots of choices for tomorrow!

Tweet
Share
Share
Pin
Share
Share

Motorhome Day - what is it?

Att det är Husbilens Dag denna dag har tydligen instiftats av Husbilskompisar. Hur man ska fira den här dagen är lite oklart för oss, men du har kanske tips? Har du firat Husbilens Dag förut, eller kommer du göra det i år?

Husbilens Dag kanske kan firas vid vattnet?
Maybe Motorhome Day can be celebrated by the water?

What are you doing tomorrow?

Vi kommer inte vara ute med husbilen imorgon. Vår husbil FREEDOM har faktiskt stått still hela våren, men vi kommer åka desto mer under augusti – oktober. Då tar vi husbilen till bland annat till Stora Nolia i Piteå och till Elmia-mässan i Jönköping.

We won't be juggling, picking peonies or walking around naked in the Pampas marina tomorrow either. Does it count as a picnic if we eat lunch or dinner (with clothes) on deck? How will you celebrate the day tomorrow?

Morgondagen kan även firas med naturism  - om man hellre känner för det
Tomorrow can also be celebrated with naturism - if you prefer.

Subscribe to our newsletter