Meny Stäng

Husbilens (och naturismens) dag

Allting verkar ha sin egen dag nuförtiden. Vår bloggkollega Lanclin uppmärksammade oss på att det är Husbilens dag imorgon (18 juni). Dessutom är det internationella jongleringsdagen, internationella picknickdagen, pionens dag och naturismens dag. Massor av val inför imorgon alltså!

Husbilens dag – vad är det?

Att det är Husbilens Dag kan man läsa på sajten Temadagar och denna dag har tydligen instiftats av Husbilskompisar. Hur man ska fira den här dagen är lite oklart för oss, men du har kanske tips? Har du firat Husbilens Dag förut, eller kommer du göra det i år?

Husbilens Dag kanske kan firas vid vattnet?
Husbilens Dag kanske kan firas vid vattnet?

Vad gör du imorgon?

Vi kommer inte vara ute med husbilen imorgon. Vår husbil FREEDOM har faktiskt stått still hela våren, men vi kommer åka desto mer under augusti – oktober. Då tar vi husbilen till bland annat till Stora Nolia i Piteå och till Elmia-mässan i Jönköping.

Vi kommer knappast jonglera, plocka pioner eller gå omkring nakna i Pampas marina imorgon heller. Räknas det som picknick om vi äter lunch eller middag (med kläder) på däck? Hur kommer du fira dagen imorgon?

Morgondagen kan även firas med naturism  - om man hellre känner för det
Morgondagen kan även firas med naturism  – om man hellre känner för det

Prenumerera på vårt nyhetsbrev