Menu Close

Tänä kesänä Campingbio on kiertueella - ilmainen elokuva leirintäalueilla.

Tänä kesänä Campingbio kiertää koko Ruotsissa ja vierailee 33 leirintäalueella. Jokaisella leirintäalueella he tarjoavat ilmaisen elokuvan ja muita tapahtumia. Tapasimme kaksi Campingbion takana olevaa harrastajaa, ja voimme kertoa teille tämän kesän kiertuesuunnitelmasta.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Lounas leirintäalueella elokuvan kanssa

Tapasimme eilen Katarina Tjernströmin ja Malin Wiktorssonin, jotka ovat Leirintäelokuvateatteri Scandic Grand Central -hotellissa Tukholmassa lounaalla ja keskustelemassa yhteistyön alkuna. Campingbio oli olemassa vuosina 2006-2010, mutta se keskeytettiin, koska tapahtuman takana oleva SF Bio -organisaatio muutti painopistettään.

Muutama vuosi sitten Katarina ja hänen kollegansa Josefin Söderlind päättivät aloittaa koko homman uudelleen, mutta juuri kun he olivat valmiita aloittamaan, tuli ... pandemia. Kaikki oli peruttava. Nyt he ovat kuitenkin palanneet takaisin raiteilleen, ja tänä kesänä Ruotsissa järjestetään taas leirielokuvia!

Katarina Tjernström ja Malin Wiktorsson Campingbio-yrityksestä.

Mitä on leirintäelokuva?

Campingbio on ilmainen ulkoilmaelokuva, jota esitetään leirintäalueilla ympäri Ruotsia. Elokuva näytetään valkokankaalla, ja yleisö istuu nurmikolle tai leirintätuoleille. Jokaisella leirintäalueella esitetään iltapäivällä matinee-elokuva ja illalla perhe-elokuva.

Lisäksi tapahtumaan liittyy useita muita tapahtumia (kuten ruokamaistiaisia). Tämän vuoden pääsponsori on Stacky's, joka tarjoilee grillijuhliin sopivaa kasvisruokaa ja ilmastoystävällistä ruokaa. Alla olevassa kuvassa näkyy koko lavastus!

Tänä kesänä retkeilyelokuva kiertää

Tämän kesän kiertue alkaa 28. kesäkuuta Pite Havsbadista Piteåsta. Sen jälkeen kiertue jatkuu ympäri maata, muun muassa Öölannin, Skånen ja Hallandin kautta, ja päättyy Linköpingiin elokuun alussa.

Katsotaan, pääsemmekö mukaan johonkin keikkaan kiertueen loppupuolella. Se olisi hienoa! Sopiiko jokin leirintäalueista ja päivämääristä teille?

Oletko koskaan nähnyt retkeilyelokuvaa? Mitä pidät konseptista?

Tilaa uutiskirjeemme