Meny Stäng

First camp i Umeå – fin camping och grillad fisk

Annons

Här kommer i hälsning från First Camp i Umeå. Nu har vi påbörjat resan söderut, efter vår Norrlandstur. Resan är långt ifrån slut, ändå känns det alltid lite jobbigt att åka tillbaka 

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi har nu kommit tillbaka till Umeå och den här gången provar vi en ny camping, nämligen First Camp. Det här är en ganska stor camping, och Billie startade med att kolla in den från utsiktsplatsen högst upp på taket …

First Camp i Umeå

First Camp i Umeå är en riktigt stor camping, där både husvagnar och husbilar står i långa prydliga rader. Här finns fräscha toaletter och duschar, och det finns också en liten campingbutik om man behöver nödhandla. Vi kan inte påstå att campingen känns speciellt mysig eller hemtrevlig, men här finns i alla fall allt man behöver.

Peter grillar seabream på First Camp, Umeå
Peter grillar seabream på First camp i Umeå

Kväll med grillad seabrem

Nu har vi funnit oss till rätta på First Camp här i Umeå. Detta är en stor camping och här finns allting man behöver. Möjligtvis känns campingen lite trist med stora öppna ytor och långa rader här husbilar och husvagnar kan stå. Vädret är inte speciellt inspirerande heller, men vi livar upp tillvaron med att grilla vår favoritfisk: grillad seabream.

Alltså, hur god är inte den här fisken? Man tar ut inälvorna och fyller med citron och färska örtkryddor, och sedan grillar man den hel. Köttet är fast och fint och smakar riktigt gott. Vi serverar gärna med ris och en kall ört- och citrussås. Någorlunda enkelt och fantastiskt gott!

Grilla fisk
Alla våra bästa tips om Västerbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev